Transformări profunde în meditaţia de lungă durată (English version available)

2
1552
Vizualizari : 13,293

For English version: you can select your language from the FLASH PLAYER, on the top right selector. If the language selector does not appear when you move your mouse to the top right corner, we suggest you refresh the page.

Acest studiu despre meditația yoghină profundă realizată sistematic a fost angrenat de către Agenor Fischer, instructor yoga în Budapesta, împreună cu Advaita Stoian și un grup de yoghini voluntari de la Şcoala de yoga din Danemarca. Practicând metodele de meditație învățate la cursurile de yoga, ei au obținut transformări profunde ce au fost apoi documentate și de studiile măsurătorilor unor parametri fizici și fiziologici ce evidențiază cu acuratețe reflectarea stărilor subtile și a transformărilor obținute chiar până la nivel fizic.

Având o formare ştiinţifică (cercetare şi fizică cuantică), Mihai Stoian (Advaitananda) este în egală măsură şi un practicant entuziast al sistemului milenar yoga de mai bine de 25 de ani (în Mişcarea de Integrare Spirituală în Absolut), iar de peste 22 de ani este şi instructor. În prezent, Advaitananda este coordonatorul şcolii de yoga Natha din Danemarca (unde predă yoga, tantra, meditaţie), precum şi al altor numeroase activităţi (tabere de aprofundare a cunoaşterii Marilor Puteri Cosmice, tabere spirituale de yoga, seminare pentru cupluri, tabere de Revelarea Sinelui, festivaluri de tantra, congrese pe teme spirituale etc).

Conferinţa poate fi audiată şi în limba engleză, accesând butonul din dreapta sus al playerului.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.