Transmisie specială cu ocazia zilei de naştere a lui Grieg

8
1408

Programul transmiei speciale cu ocazia zilei de naştere a lui Grieg poate fi urmărit AICI.

Grieg-2014Pentru cei care îl cunosc pe Grieg şi pentru cei care nu îl cunosc personal, dar au ocazia să-l descopere prin cunoştinţele pe care ni le pune la dispoziţie în cadrul Şcolii de Yoga MISA, ziua de azi este un prilej pentru a ne exprima recunoştinţa.

Dincolo de informaţiile vehiculate în presa de scandal, Grieg este o persoană care nu încetează să ne uimească şi să ne copleşească prin vastitatea cunoaşterii sale, prin puterea de a o pune în acţiune, prin neatârnarea sa faţă de nobilele idealuri.

Deşi trăieşte în exil de 10 ani, activitatea lui de îndrumare a miilor de cursanţi yoga din întreaga lume continuă fără întrerupere şi fără compromis.

Faptul că justiţia a dovedit că el a fost persecutat în cadrul regimului comunist nu face decât să întărească ideea că situaţia lui actuală este o continuare a aceleiaşi opresiuni şi dovedeşte insistenţa structurilor puterii de a distruge un om care nu are alt scop decât trezirea spirituală a tuturor fiinţelor umane.

Citiţi şi:

Domnului Profesor, cu dragoste

Mărturia unui prieten din copilărie al lui Grieg

8 COMENTARII

  1. Multumim! Multumin din toata inima noastra in care ne aduceti, clipa de clipa IUBIREA PURA, CALDURA si LUMINA DIVINA .LA MULTI ANI cat mai curand aici in Romania

  2. Multumim! Multumin din toata inima noastra in care ne aduceti, clipa de clipa IUBIREA PURA, CALDURA si LUMINA DIVINA .LA MULTI ANI cu victoria deplina, cat mai curand de aici din Romania, asupra intregii PLANETE
    Carmen Viorica

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.