Tribunalul Cluj aștepta un răspuns din partea autorităților franceze, dar acestea au decis că cererea trebuie reformulată

3
1098
Against blue sky a Justice statue; Shutterstock ID 33202687; PO: aol; Job: production; Client: drone

La termenul din data de 7 aprilie de la Tribunalul Cluj, instanța aștepta un răspuns din partea autorităților franceze la cererea de autorizare a continuării procesului aflat pe rolul acestei instanțe. În lipsa acestei autorizări, Tribunalul Cluj nu poate continua judecarea procesului în ceea ce îl privește pe Gregorian Bivolaru, deoarece extrădarea sa s-a făcut pentru un alt dosar.

Autoritățile franceze au apreciat că cererea de autorizare nu a fost completă și au cerut Tribunalului Cluj formularea unei noi cereri în acest sens.

La acest termen, Gregorian Bivolaru și avocații săi au reafirmat că instanța de fond a constatat neregulile și abuzurile comise în acest dosar fabricat la comandă politică și a dat soluția corectă, cea de achitare. Reamintim că Parchetul a făcut apel la această decizie, apreciind că 8 ani nu au fost suficienți pentru administrarea probelor și audierea martorilor.

Tribunalul Cluj a stabilit următorul termen pe 12 mai.

Biroul de presă MISA
10 aprilie 2017 

3 COMENTARII

  1. Masonii din Franța vor primi răspunsul la scrisorile lor de amenințare pe 7 mai, când vor afla nu doar părerea yoghinilor, ci și pe cea a majorității francezilor.

  2. S-a trimis o noua cerere catre statul francez ? "Autoritățile franceze au apreciat că cererea de autorizare nu a fost completă și au cerut Tribunalului Cluj formularea unei noi cereri în acest sens."

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.