Vizualizari : 1,245

În fiecare sâmbătă, de la ora 13:40, transmitem pe pagina de LIVE o mini-emisiune din ciclul „Uimitoarea pastilă benefică generatoare de înțelepciune”.

În multe situații de viață ne comportăm într-o totală contradicție cu  modul în care ne-am dori de fapt să ne manifestăm. Ne baricadâm în cazemata noatră interioară pentru a ne feri astfel din calea elanului afectiv cu care ceilalți ne întâmpină. Prinși în hățișul propriilor noastre ezitări și temeri, ne autoîmpiedicăm să ne abandonăm uneori chiar și unui simplu gest de simpatie și bunăvoință. Să acceptăm vizita iubirii? Așa, pe neașteptate? 

Ne opunem cu vehemență. Diagnosticul nostru spiritual e cât se poate de clar: suntem închiși sufletește. În pofida faptului că mulți dintre noi de dorim să manifestăm contrariul: o stare  plenară de deschidere spirituală. Aspirăm la ea și chiar suntem  însetați de o apropiere sinceră de ceilalți. Și cu toate acestea acționăm împotriva propriilor noastre dorințe, iar de multe ori nici măcar nu acceptăm o mână de ajutor.   

 

 

2 COMENTARII

  1. Asa cum a clarificat ghidul nostru spiritual, este o greseala in titlul acestei emisiuni. Spațiul din lăuntrul nostru nu poate fi infinit, infinit este doar Dumnezeu. Ascultati cu atentie prezentarea de la Atributul Dumnezeiesc al Infinității Dumnezeiești.
    Sper că veți corecta această eroare. Mulțumesc

    • Sigur ca vom inlocui cu „imens” dar e necesar sa aveti în vedere ca aceasta Pastila a fost difuzata cu un an înaintea prezentării Atributului Dumnezeiesc al Infinitatii Dumnezeiești și noi ca și dvs. nu cunoșteam la acea vreme ca infinitul este un Atribut care ii aparține numai și numai lui Dumnezeu.
      Va mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.