Vizualizari : 481

În fiecare sâmbătă, de la ora 13:40, transmitem pe pagina de LIVE o mini-emisiune din ciclul „Uimitoarea pastilă benefică generatoare de înțelepciune”.

În multe situații de viață ne comportăm într-o totală contradicție cu  modul în care ne-am dori de fapt să ne manifestăm. Ne baricadâm în cazemata noatră interioară pentru a ne feri astfel din calea elanului afectiv cu care ceilalți ne întâmpină. Prinși în hățișul propriilor noastre ezitări și temeri, ne autoîmpiedicăm să ne abandonăm uneori chiar și unui simplu gest de simpatie și bunăvoință. Să acceptăm vizita iubirii? Așa, pe neașteptate? 

Ne opunem cu vehemență. Diagnosticul nostru spiritual e cât se poate de clar: suntem închiși sufletește. În pofida faptului că mulți dintre noi de dorim să manifestăm contrariul: o stare  plenară de deschidere spirituală. Aspirăm la ea și chiar suntem  însetați de o apropiere sinceră de ceilalți. Și cu toate acestea acționăm împotriva propriilor noastre dorințe, iar de multe ori nici măcar nu acceptăm o mână de ajutor.   

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.