Uluitoarea tehnologie Keshe – 4 conferințe pe baza manuscriselor profesorului yoga Gregorian Bivolaru

7
2107

Această conferință prezentată de Nicolae Catrina a fost realizată pe baza manuscriselor profesorului yoga Gregorian Bivolaru și va cuprinde 4 părți.

De câțiva ani au început să apară – mai ales pe internet – o serie de informații explozive despre descoperirile uimitoare ale Fundației Keshe. Grupul de cercetători condus de savantul iranian Mehran Tavakoli Keshe promite că va oferi tuturor națiunilor o tehnologie extraordinar de aplicabilă, ce permite accesul în mod liber și gratuit la surse practic nelimitate de energie. De curând, fundația a pus la dispoziția tuturor celor interesați datele esențiale pentru ca această tehnologie să poată fi deja aplicată.

Partea I

Vizualizari : 18,548

Partea a II-a

Vizualizari : 16,948

Partea a III-a

Vizualizari : 16,804

Partea a IV-a

Vizualizari : 15,742

7 COMENTARII

  1. Va multumesc din toata inima pentru ca ati postat aceste conferinte. Sinteza coerenta si atenta pe care Grieg a facut-o despre tehnologia plasmatica a lui Keshe este pentru mine plina de intelesuri. Prezentarea explicita si comentariile binevenite ale lui Nicu sunt de mare ajutor.
    Sa dea Bunul Dumnezeu sa ne putem bucura cu totii de acum inainte de toate binefacerile imense ale acestei tehnologii.

  2. va multumesc pentru aceasta conferinta , si nu numai pentru ea, pentru ca avem posibilitatea sa ne trezim cu adevarat fata de tot ceea ce natura ne pune la dispozitie si ne reveleaza prin ghidul nostru spiritual Grieg.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.