Sodoma – un documentar șocant despre propaganda homosexuală și pedofilă

4
1336

În urmă cu circa 4000 de ani, pe locul în care astăzi se află Marea Moartă, existau două orașe: Sodoma și Gomora – care au fost distruse de mânia lui Dumnezeu, datorită păcatelor locuitorilor lor. Care erau acele păcate de neiertat? ”O dragoste ciudată: bărbații se iubeau cu bărbați, femeile cu femei, iar unii foloseau copiii ca sclavi sexuali.”

Istoria se repetă. Sodomiții au renăscut în zilele noastre, sub forma comunității LGBT: lesbiene, homosexuali, bisexuali și trans-sexuali. Această comunitate respinge principiile familiei tradiționale și, mai mult decât atât, își apără ”drepturile” cu atâta ardoare și cu atâția susținători la nivel înalt, încât firescul devine greu de susținut și confuzia începe să fie din ce în ce mai mare, mai ales pentru tinerele generații.

Să fie un păcat că și-au modificat Biblia după bunul lor plac? Sau că își oficiază căsătorii între membri de același sex? Sau că fac copii prin mijloace artificiale? Sau că, de la an la an, se înmulțesc și devin din ce în ce mai agresivi, ca și cum ar vrea ca toată lumea să fie ca ei, cu toate că 90% din populația globului se încăpățânează încă să respecte legile firii?

Homosexualitatea, așa cum o întâlnim astăzi, este rezultatul unui proiect de manipulare a maselor, conceput în Institutul Tavistock pentru relații interumane de la Londra. Clădirea care, în timpul războiului, a fost ocupată de Serviciile Secrete Britanice, găzduiește azi dezvoltarea unor noi metode ale războiului psihologic.

La ce lucrează angajații acestui institut? Se pare că este vorba despre un parteneriat între familia Rockefeller și Rawlings Rees, fondatorul institutului. Scopul acestor cercetări este schimbarea paradigmelor societății moderne. Cu alte cuvinte, de a schimba tot ceea ce înțelegem și știm despre societate.

Aici au fost create concepte precum ”dragoste liberă”, ”orgie”, ”căsătorie civilă”. Cu ajutorul CIA, Tavistock a creat proiectul MKULTURA, pentru manipularea maselor, de asemenea componentele psihologice ale unei așa-zise revoluții ukrainiene. Imnuri, modele de comportament, sloganuri – toate au fost create aici.

Când vorbim despre proiectele create de elite, nu vorbim despre evenimente care urmează să se producă peste 5 ani, ci despre planuri pe termen lung: 50-100 de ani. Ca să ajungi unde am ajuns acum, trebuie să fi început cu mult timp în urmă. Proiecte ca homosexualitatea din ziua de azi au fost începute imediat după al Doilea Război Mondial.

Există nenumărate încălcări ale drepturilor omului, peste tot în lume. Oamenii sunt uciși, torturați, trăiesc în campusuri de refugiați. Această organizație, în loc să se concentreze asupra adevăratelor nevoi ale oamenilor din întreaga lume, încearcă să convingă societatea că homosexualitatea este un drept al omului! Alocă sume foarte mari de bani pentru a promova această agendă în loc să se ocupe cu adevăratele drepturi ale omului.

4 COMENTARII

  1. Homoxesuali sunt putin bolnavi si se complac in aceasta eu cred ca se pot vindeca si vor gasii experiente cu mult mai mult decat au visat daca vor avea vointa si credinta in DUMNEZEU.Curaj si urmariti propia voastra transformare

  2. Tocmai este iubire pt semeni ca se mai lupta cineva sa nui lasa sa piara!asa ii ignora si atat!dar iubirea nu inseamna sa urasti individul ci prostia lui!deci e scris sa uram pacatul dar persoana iubita!deci cine uraste pacatele lui nul uraste pe eldar nu mai e putere de deosenire azi!deaccea se inmultesc prostiile

  3. imi pare rau ca misa nu incurajeaza iubirea pentru toate fiintele vii si acceptarea intre semeni. Unde este iubirea? unde este gandirea pozitiva si speranta intr-un viitor mai bun?
    Imi pare rau sa va anunt ca documentarul e pur subiectiv, si plin de vorbe jignitoare pentru creatile lui Dumnezeu, ma mir cum Rusii cunosc voia divina :))))

    • Tu de pe ce planeta vii? Daca nici MISA nu incurajeaza iubirea atunci cine… :))
      Vii cu sfaturi ipocrite de doi bani. Homosexualii de ce nu incurajeaza iubirea cu fiintele de sex opus?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.