Vizualizari : 4,712
Cursul de yoga ezoterică integrală pentru începători din București se desfășoară săptămânal, în fiecare miercuri, de la ora 18:30, momentan doar ONLINE. Imediat ce condițiile o vor permite, cursul se va desfășura din nou la sala „Pipera 1”, din bd. Dimitrie Pompeiu nr 3-5.
Noi înscrieri se pot face până la sfârșitul lunii decembrie. Prima lună de curs este gratuită. Cei interesați sunt rugați să contacteze direct instructorul grupei de începători, Cristian Dobre, telefon 0761 154 321.
Precizăm că varianta de curs online este doar temporară, în condiții normale cursul se desfășoară exclusiv la sală. Vă rugăm să urmăriți anunțurile pentru a afla în timp util eventualele modificări.

 

Şcoala de yoga ezoterică MISA este cea mai mare şcoală de yoga din România şi din Europa. Succesul acestei şcoli de yoga, atât în România cât şi în străinătate, se datorează unei abordări tradiţionale riguroase a sistemului yoga, volumului mare de elemente teoretice şi practice studiate şi integrării coerente a valorilor şi practicilor yoghine în contextul cultural occidental.

Prin yoga puteţi realiza:
– o sănătate excelentă,
– eliminarea pe cale naturală a stresului şi a oboselii,
– amplificarea inteligenţei şi umorului,
– o stare de dinamism şi eficienţă,
– o integrare armonioasă în familie şi în societate,
– cunoaştere aprofundată de sine,
– desăvârşire pe multiplele planuri ale fiinţei,
– trezirea capacităţilor benefice paranormale latente.

Cursul nostru este un curs de yoga integrală. Yoga integrală este o combinaţie inteligentă de metode specifice tradiţionale utilizate în vederea dezvoltării armonioase a fiecărui aspect al fiinţei umane: fizic, emoţional, mental, intelectual şi spiritual.

Tehnicile yoga predate sunt simple şi la îndemâna fiecăruia. Acest curs se adresează atât începătorilor cât şi avansaţilor, deoarece conţine mult mai multe elemente practice tradiţionale decât veţi găsi în toată literatura yoga din Occident.

Cel mai adesea, tot ceea ce este esenţial, misterios, profund şi dumnezeiesc este invizibil pentru ochii noştri fizici. Pe măsură ce ne trezim şi ne deschidem din ce în ce mai mult sufletul, începem totodată să percepem, din ce în ce mai clar, cu ajutorul ochiului celui tainic al inimii. Iubirea intensă, profundă şi fără măsură ne este de un real folos în cadrul acestui proces de trezire gradată a ochiului inimii. În felul acesta, facem primii paşi pe calea ce conduce către înţelepciune.” – Profesor de yoga Gregorian Bivolaru

2 COMENTARII

 1. Buna seara!
  Doresc sa particip la acest curs.
  Va rog sa-mi spuneti daca trebuie sa ma inscriu sau pur si simplu vin si particip.
  Multumesc pt raspuns.

  Seara frumoasa!

  • Buna dimineata, puteti merge direct la sala si sa paticipati la curs. Nu este necesara o inscriere prealabila.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.