Vizualizari : 824

Ce ne așteaptă în această emisiune? În primul rând o minunată ședință de asane – gramul de practică al atitudinilor trupești ce dinamizează în universul nostru lăuntric aptitudini profund binefăcătoare care ne conduc treptat tot mai aproape de ceea ce suntem cu adevărat, natura noastră esențială.

Vom afla apoi mai multe despre cum ne poate ajuta astrologia cauzală să ne descoperim menirea spirituală și apoi să o și împlinim. Ce anume e necesar să transformăm în ființa noastră, ce atitudini e bine să asimilăm și apoi să le manifestăm. Astrograma în mod inspirat structurată se conturează întocmai precum un sfat tainic ce ne vine de la Dumnezeu.

Încheiem emisiunea cu o poveste de dragoste dotată cu un super happy end și nu numai. Își fac loc în această poveste omenia, prietenia statornică, bunătatea și credința profundă într-o forță dumnezeiască ce-și face simțită Prezența și Grația prin sincronicități uiimitoare. Povestea a fost lansată chiar în acest an și se numește Maara. Un film plin de magie, lumină și frumuseșe sufletească.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.