Vizualizari : 797

În cea de a 11-a emisiune YOGA – Bucuria de a trăi mai mult și hiperconștient, primul loc îl ocupă ca de obicei avanscena fericirii – gramul de practică atentă, entuziastă și sistematică ce potrivit învățăturii milenare a sistemului yoga valorează cât mai multe tone de teorie.

În continuare vom urmări filmul intitulat: „Atitudinea corectă creează aptitudinea benefică”. Este vorba despre rolul miraculos pe care îl au în viața noastră asanele – atitudini trupești care, exersate cu perseverență o anumită perioadă de timp, fac să apară în universul nostru lăuntric aptitudini profund benefice, colorându-ne viața cu bucurie, optimism, iubire, liniște interioară și multe altele la fel de minunate.

Legătura intrinsecă între atitudinile trupești exersate atent o anumită perioadă de timp și apitudinile benefice profunde apare ca un secret fundamental al sistemului hatha yoga și totodată ca un aspect esențial ce conferă unicitate școlii ezoterice de yoga integrală MISA.

Încheiem emisiunea cu un fapt neobișnuit – un Miracol Dumnezeisc care certifică Atotputernicia Tatăl nostru Ceresc. Este vorba despre o sabie care a fost împlântată într-o stâncă, cu aceeași ușurință cu care ar fi fost înfiptă într-o bucată de unt.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.