Vizualizari : 867

O nouă duminică din luna noiembrie și de asemenea o nouă emisiune de yoga ce ne ajută să devenim mai hiperconștienți și să ne bucurăm din ce în ce mai mult de darurile minunate pe care ni le oferă  viața. Pentru astăzi am pregătit un scurt filmuleț care prezintă o metodă foarte simplă menită să ne îmbunătățească considerabil controlul asupra vălmășagului de gânduri ce ne străbate, de multe ori și fără rost, conștiința.

Avem bineînțeles și gramul de practică al atitudinilor trupești. De această dată vom urmări să dinamizăm în universul nostru lăuntric aptitudinea de a fi plini de optimism și de avea o încredere deplină în sine, precum și aptitudinea de a fi perfect centrați înlăuntrul nostru ceea ce ne va conferi, printre alte multe beneficii, și un bun control asupra întregii noastre ființe.

Emisiunea o vom încheia cu o poveste fascinantă. Este povestea vieții unei ființe fabuloase. Marele înțelept grec Applonius din Tyana, considerat un zeu printre oameni. Și nu este nicidecum o exagerare, căci despre această ființă excepțională se spune că, fiind nemuritoare, s-a ridicat la ceruri, cu tot cu trupul fizic, pentru a merge în Shambala, centrul spiritual al pământului, unde în tinerețea sa a fost inițiat în tainele dumnezeiești ale Macrocosmosului de însuși Regele Lumii.

Puteți viziona toate episoadele acestei emisiuni aici:

https://misatv.ro/category/emisiuni/yoga-bucuria-de-a-trai-mai-mult-si-hiperconstient/

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.