Vizualizari : 1,014
Să atingem armonia în toate zonele vieții, să ne bucurăm de o sănătate perfectă, să ne manifestăm potențialul spiritual. Ce ne-am putea dori mai mult? Vestea bună e că acest minunat deziderat  poate fi împlinit. Și nu doar de  ființele cu înzestrări speciale, ci de oricine. E drept există însă niște condiții. Pe scurt: e necesar să devenim niște sui generis superconductori de energie macrocosmică, iar în acest sens de un foarte mare ajutor ne este energia tahionică.
Mai multe veți afla, însă din partea a doua a filmului ENERGIA TAHIONICĂ O NOUĂ PARADIGMA ÎN VINDECAREA HOLISTICĂ.
În cadrul gramului de practică al atitudinilor trupești de astăzi, ne vom axa pe dezvoltarea unor aptitudini benefice care ne sunt de mare folos atât  din punct de vedere individual cât și social.
Încheiem emisiunea cu un film despre fascinantele cranii de cristal. Măiestria și perfecțiunea cu care au fost realizate  i-au  condus pe oamenii de știință la concluzia că proveniența lor nu este umană, ci extraterestră. Mai mult decât atât: între aceste artefacte misterioase există o tainică înrudire, nu doar din cauza similarităților structurale și compoziționale, ci și datorită faptului că au înmagazinată înăutrul lor o anumită energie care le face să comunice între ele atunci când sunt adunate la un loc.

 

Puteți viziona toate episoadele acestei emisiuni aici:

https://misatv.ro/category/emisiuni/yoga-bucuria-de-a-trai-mai-mult-si-hiperconstient/

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.