Vizualizari : 350

Felul în care relaționăm cu ceilalți este o artă și deopotrivă o știință. Este una dintre cele mai mari provocări în procesul transformării noastre lăuntrice. Ce ne poate ajuta să facem față acestei provocări aflăm în emisiunea de astăzi, mai precis din filmul intitulat: CUM TRANSFORMĂM CRITICA ÎNTR-UN EXMEN AL CONȘTIINȚEI.

În cadrul gramului de practică al atitudinilor trupești ne vom axa pe dinamizarea unei stări de bine și de confort interior, a unei profunde stări de iubire pură și de asemenea a unei stări de control perfect asupra propriei noastre ființe și de centrare în sine.

Și tot în acest episod vom afla că fericirea nu e un noroc, ci o alegere asumată conștient și un efort susținut de a întreține și a amplifica în fiecare clipă magia iubirii. De unde știm? Din cartea profesorului de yoga Gregorian Bivolaru intitulată: SECRETE AMOROASE ESENȚIALE PENTRU CUPLURILE DE YOGHINI CARE ASPIRĂ SĂ FIE FERICITE. O carte ce inaugurează o viziune spirituală revoluționară în relația bărbat-femeie.

 

Puteți viziona toate episoadele acestei emisiuni aici:

https://misatv.ro/category/emisiuni/yoga-bucuria-de-a-trai-mai-mult-si-hiperconstient/

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.