Vizualizari : 1,211

Marii înțelepți ai acestei lumi susțin, din timpuri străvechi, că viața noastră, mai precis calitatea ei, depinde în mare măsură de obiceiurile pe care le avem. În plus, micile deprinderi creează în multe situații realizări creatore notabile. Se petrece astfel întrucât în realitate succesul este  rezultatul unei rutine benefice zilnice, și nu e nicidecum procesul  unor acțiuni majore pe care le realizăm cel mult o dată în viață. Mai multe aflăm însă din partea întâi a filmului DE LA MICILE OBICEIURI  BENEFICE  LA  MARILE REALIZĂRI.

În cadrul gramului de practică al atitudinilor trupești vom aprofunda în acest episod aptitudinile  benefice care ne conferă o stare de împlinire și de bucurie de a trăi, ce sunt de cele mai multe ori generate de optimism și încredere în sine, capacitate de a primi și de a dărui iubire, precum și de o profundă credință în Dumnezeu.  

Finalul emisiunii ne va face părtași la unul dintre multele mistere ce se află în munții Bucegi. Este vorba despre Gura de Rai, un loc tainic prin intermediul căruia putem avea acces într-un  plan eteric paradisiac. 

 

Puteți viziona toate episoadele acestei emisiuni aici:

https://misatv.ro/category/emisiuni/yoga-bucuria-de-a-trai-mai-mult-si-hiperconstient/

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.