Vizualizari : 772

În cadrul noii Emisiunii YOGA – Bucuria de a trăi mai mult și hiperconștient, inaugurăm o serie specială, în care prezentăm o multitudine de taine fundamentale, ce au fost dezvăluite pentru prima dată în lume în cadrul Școlii Ezoterice de Yoga Integrală MISA.

Vom afla despre Taina dezvăluită a atitudinilor trupești, a vortex-urilor energetice spiralate, a iubirii dumnezeiești nesfârșite, a transfigurării, a Legii Rezonanței Oculte, sau despre Taina dezvăluită a mantrelor.

Dar, mai ales, vom descoperi Taina teribilă și formidabilă a Atributelor Dumnezeiești, care constituie fundamentul religiei universale, ce va fi adoptată de întreaga umanitate în viitoarea și mult așteptata Epocă de Aur a omenirii – Satya yuga.

Despre ce taine fundamentale dezvăluite vom afla din cele două filme documentare ale emisiunii speciale cu nr. 1?

Este vorba despre Taina dezvăluită a vortex-urilor energetice spiralate, structuri ordonatoare ce reflectă, în întregul Macrocosmos, Gigantica Ordine Dumnezeiască și despre Taina dezvăluită a transfigurării, fenomenul misterios care ne împodobește viziunea asupra realității cu o aură de magie, de frumusețe și de nebănuite semnificații spirituale.

Puteți viziona toate episoadele acestei emisiuni aici:

https://misatv.ro/category/emisiuni/yoga-bucuria-de-a-trai-mai-mult-si-hiperconstient/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.