Vizualizari : 360

În această nouă emisiune avem prilejul, în cadrul gramului de practică, să amplificăm în universul nostru lăuntric câteva dintre ingredientele de bază ale fericirii: este vorba despre starea de iubire, de centrare interioară și de luciditate, la care mai adăugăm o stare de confort interior și capacitatea de a savura din plin plăcerile elevate ale vieții.

Pentru a ne îmbunătăți puterea de concentrare putem aplica tehnica simplă prezentată în materialul video: Metode simple de control al conștiinței.

Vom afla apoi mai multe despre plantele de leac. Un dar dumnezeiesc neprețuit ce ne sunt de un foarte mare folos nu doar pentru că ne redau sănătatea, vigoarea, bucuria de a trăi dar și pentru că ne protejează de influențele nefaste și ne ajută să ne apropiem de lumea zeilor și a îngerilor.

Vom încheia emisiunea cu o viziune subimă ce a devenit realitate. Un oraș în care oricine și-ar dori să trăiască. Acest oraș minune se numește Auroville și a fost întemeiat de cel ce e supranumit exploratorul conștiinței, marele înțelept și realizat spiritual Sri Aurobindo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.