Vizualizari : 715

Auzim din ce în ce mai des: „sunteți ceea ce gândiți”, „deveniți ceea ce iubiți”, „concentrați-vã pe ce doriți, și nu pe ceea ce nu vreți cu niciun chip sã se petreacã în viețile voastre”. De ce se petrece astfel? Știința a reușit în sfârșit sã deschidã o breșã în scepticismul lumii moderne și sã o convingã de un adevãr pe care tradițiile spirituale își bazeazã învãțãturile, încã de acum câteva mii de ani.

În cadrul celei de a 5-a emisiuni speciale, „YOGA – Bucuria de a trăi mai mult și hiperconștient”, vom afla mai multe despre această fundamentală taină inițiatică, în conformitate cu care tot ceea ce există în întregul Macrocosmos are o natură vibratorie și se supune în mod absolut și implacabil Legii rezonanței oculte. Această lege fundamentală ne permite să înțelegem complexitatea manifestărilor vibratorii existente în întreaga Creație.

Asemeni tuturor creaturilor vii, fința umanã are înlãuntrul ei un univers plin de frecvențe, iar rezultatul este o simfonie de proporții cosmice. Prin intermediul proceselor de rezonanță ocultă, energiile subtile ce prezintă o anumită frecvență de vibrație și care provin din Macrocosmos sunt captate în universul nostru lăuntric atunci când frecvența lor este identică sau foarte apropiată de una dintre frecvențele cu care suntem capabili să vibrăm la unison. Taina dezvăluită a Legii rezonanței oculte reprezintă un element esențial ce conferă unicitate Școlii Ezoterice de Yoga Integrală MISA.

Puteți viziona toate episoadele acestei emisiuni aici:

https://misatv.ro/category/emisiuni/yoga-bucuria-de-a-trai-mai-mult-si-hiperconstient/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.