Vizualizari : 463

Ne vindecă și sufletul și trupul deopotrivă. Ne înalță până la cele mai de sus Ceruri proiectându-ne conștiința în lumi paradisiace unde Frumusețea Cea Dintâi abia așteaptă s-o descoperim. Indiferent de vârsta, naționalitatea și chiar gradul de cultură, muzica este forma universală de comunicare interumană.

În cadrul acestei emisiuni speciale invitatul de onoare este Muzica. În primul film documentar al emisiunii intitulat „MUZICA – O SUBLIMĂ TRAMBULINĂ CĂTRE ABSOLUTUL DUMNEZEIESC” este prezentată o istorie a muzicii și a rolului extraordinar pe care l-a manifestat și continuă să-l manifeste în cadrul procesului de elevare și îndumnezeire a ființelor umane.

În cel de-al doilea film documentar „MEDIUM MISTIC SAU COMPOZITOR DE GENIU?” este prezentată misterioasa și controversata poveste a lui Rosemary Brown, care a transpus printr-o comunicare telepatică sute de piese muzicale ale celor mai mari compozitori ai omenirii începând cu Bach, Beethoven, Chopin, Brahms, Liszt, Rachmaninov și mulți alții.

Toți aceștia, spune Rosemary au contactat-o și i-au dictat, fiecare în maniera sa personală, compoziții pe care le-au realizat în lumile celeste, unde conviețuiesc acum după ce au părăsit planul fizic.

Puteți viziona toate episoadele acestei emisiuni aici:

https://misatv.ro/category/emisiuni/yoga-bucuria-de-a-trai-mai-mult-si-hiperconstient/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.