Vizualizari : 929

Legendarul și misteriosul Chivot al Legii este una dintre cele mai vestite relicve ale tuturor timpurilor. Invocat nu doar o singură dată în Biblie, el simbolizează prezența lui Dumnezeu. În vremurile de demult se povestește că tainicul chivot dumnezeiesc se ridica de la pământ și plutea singur în aer, iar efectul său purificator era atât de puternic încât de-a lungul timpului cei nepregătiți care au îndrăznit să-l atingă au murit la scurt timp după aceea.

Mai multe despre enigmatica relicvă dumnezeiască vom afla în cadrul emisiunii speciale YOGA EZOTERICĂ- Bucuria imensă de a trăi mult mai mult, fiind hiperconștienți, mai precis din filmul documentar: TAINA FORMIDABILĂ A CHIVOTULUI LEGII DUMNEZEIEȘTI.

Și tot în această emisiune vom realiza o nouă și minunată incursiune în lumea muzicii, o lume sublimă, față de care niciunul dintre marii înțelepți care au revelat sensul existenței nu a rămas indiferent. În partea a doua a filmului MUZICA – O SUBLIMĂ TRAMBULINĂ CĂTRE ABSOLUTUL DUMNEZEIESC vom descoperi împreună câteva exemple ce ilustrează, în mod indubitabil, forța extraordinară și nemijlocită a muzicii.

Puteți viziona toate episoadele acestei emisiuni aici:

https://misatv.ro/category/emisiuni/yoga-bucuria-de-a-trai-mai-mult-si-hiperconstient/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.