Vizualizari : 449

Această serie de emisiuni speciale va fi dedicată dezvăluirii unor chei esențiale oculte privind meditația yoghină LAYA YOGA. Vom continua prezentarea diferitelor alte TAINE FUNDAMENALE ce au fost dezvăluite în cadrul școlii noastre de yoga, dar și cu multe alte subiecte captivante: despre limba secretă enoșiană, prin intermediul căreia o civilizație extraterestră a comunicat cu umanitatea din cele mai străvechi timpuri, despre puterile miraculoase ale umorului dumnezeiesc sau despre OMUL cel RENĂSCUT a cărui conștiință universală va pune bazele viitoarei Epoci de Aur.

Episodul 4 al seriei de documentare „Taina dezvăluită a atitudinilor trupești” îți va arăta modul miraculos în care ți se va transforma viața dacă vei urmări mai mereu să manifestești o stare de entuzisam, să gândesști pozitiv și să fii mereu atent la procesele de rezonanță ocultă fulgerătoare pe care cuvintele le declanșează în aura noastră.

Și tot în cadrul acestei emisiuni vom descoperi împreună cum să ne acordăm ființa la ritmurile universale pentru a lăsa astfel inspirațiile profunde ale sufletului să încolțească și să înflorească în universul nostru lăuntric.

Urmărește emisiunile speciale YOGA EZOTERICĂ – Bucuria imensă de a trăi mult mai mult, fiind hiperconștienți și vei descoperi o mulțime de adevăruri esențiale și chei oculte operative ce îți pot transforma radical întreaga ta viață.

 

Puteți viziona toate episoadele acestei emisiuni aici:

https://misatv.ro/category/emisiuni/yoga-bucuria-de-a-trai-mai-mult-si-hiperconstient/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.