Vizualizari : 593

În Ediția specială cu nr. 18 vei afla care este secretul miraculos cu ajutorul căruia marii poeți și scriitori inspirați ai lumii, artiștii de geniu, savanții faimoși dar și yoghinii avansați au lăsat rasei umane o moștenire neprețuită. Toate marile genii ale planetei au manifestat în mod spontan capacitatea de a realiza uimitoare vizualizări creatoare.

Ce este în realitate vizualizarea benefică creatoare? O metodă practică, în cadrul căreia ne utilizăm imaginația creatoare pentru a face să se concretizeze în viața sau în ființa noastră aspirațiile binefăcătoare pe care le nutrim. Practica constantă a acestei metode excepționale, ce utilizează în mod creator și benefic formidabila putere a conștiinței, va determina gradat ca transformarea pe care am anticipat-o să se concretizeze într-o încântătoare realitate.

Și tot în cadrul aceleiași emisiuni vom descoperi împreună „Taina dezvăluită a sistemului milenar karma yoga”, prin intermediul căruia putem atinge stări nuanțate de fericire și de comuniune profundă cu Dumnezeu, căci atunci când îi dăruim cu abnegație Tatălui nostru Ceresc roadele acțiunilor noastre, devenim părtași la Lucrarea Lui. Ne transformăm în sui generis „mâini ale Dumnezeirii” și acționăm așa cum operează în taină îngerii Săi de lumină, realizând astfel o translație euforică de la micimea personalității la sublima și universala Scânteie Dumnezeiască ce există în fiecare dintre noi.

 

Puteți viziona toate episoadele acestei emisiuni aici:

https://misatv.ro/category/emisiuni/yoga-bucuria-de-a-trai-mai-mult-si-hiperconstient/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.