Vizualizari : 672

Nu cred că există în această lume cineva care să nu fi simţit, măcar o dată, cum sufletul îi prinde aripi. Şi, ajutat de noile sale accesorii îngereşti, să simtă că se poate avânta până în cele mai Înalte Ceruri. Cu simţământul puternic că întreaga Creație Dumnezeiască este sublimă, dar mai ales vie. Vrem să ne trăim fiecare clipă într-o armonie deplină cu întregul Macrocosmos? Să ne simțim ghidați, inspirați și ajutați în fiecare clipă de Dumnezeu? Tot ce avem de făcut este să-I dăruim Lui cu toată sinceritatea, iubirea și umilința din inima noastră, toate roadele acțiunilor pe care le realizăm.

Urmărește în această emisiune documentarul „Taina dezvăluită a Consacrării roadelor acțiunilor noastre lui Dumnezeu Tatăl”. Vei descoperi una dintre cheile de boltă ale libertății tale, care te ajută să experimentezi în mod direct manifestarea unei multitudini de Atribute Dumnezeiești cum ar fi: Atributul Dumnezeiesc al Voii Dumnezeiești, al Aspirației, al Dăruirii, al Transcendenței, al Existenței Dumnezeiești, al Fericirii, al Vieții Dumnezeiești și încă multe multe altele.

Este o taină fundamentală foarte puțin cunoscută în zilele noastre pe care, atunci când reușim să o punem în practică iar și iar, ne conferă trăiri înalțătoare ce ne transformă profund lăuntric și totodată ne îndumnezeiesc.

 

Puteți viziona toate episoadele acestei emisiuni aici:

https://misatv.ro/category/emisiuni/yoga-bucuria-de-a-trai-mai-mult-si-hiperconstient/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.