Yoga în dialog – Ep 11 – Federația Internațională de Yoga și Meditație Atman se pregătește pentru Ziua Internațională Yoga

0
1185
Herculane 2005

Vizualizari : 12,039

Invitata emisiunii este Chloe Hünefeld, instructor de yoga în cadrul Academiei Germane de Yoga Tradițională din Berlin și reprezentantă a Federației Internaționale de Yoga și Meditație Atman.

În acest episod, aflați informații despre această federație, a cărei membră este și școala de yoga MISA, precum și despre activitățile pe care le organizează.

Cel mai important proiect pe care federația Atman îl pregătește intens este Ziua Internațională Yoga, care se sărbătorește în fiecare an pe 21 iunie.

Federația Internațională de Yoga și Meditație – ATMAN invită oamenii și toate școlile de yoga din lume să se alăture în spiritul iubirii, al acceptării și al unităţii spirituale la sărbătorirea acestei zile speciale, care coincide cu solstiţiul de vară.

Activitățile spirituale realizate la unison în toată lumea de grupuri foarte mari de oameni sunt un exemplu al angrenării Federaţiei ATMAN în stimularea evoluției spirituale a umanității. Așa cum s-a demonstrat prin studii științifice (vezi Proiectul Conştiinţei Globale – Global Consciousness Project – al Universităţii Princeton), acest gen de acțiuni la unison poate avea un impact masiv asupra ambianţei energetice a planetei noastre. Cercetătorii din cadrul Federaţiei ATMAN au folosit generatoare aleatoare de evenimente (Random Event Generators) pentru a demonstra efectul global al practicii yoga și al meditațiilor la unison.

Majoritatea şcolilor din cadrul Federaţiei ATMAN, care operează în 35 de țări din întreaga lume, vor lua parte la acest eveniment. Yoghinii experimentaţi și nou-veniți sunt bineveniţi să participe la evenimente comunității. Acțiunea la unison generează efecte.

Pentru a fi la curent cu toate informațiile referitoare la acest eveniment, accesați site-ul oficial: yogaunited.org.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.