Yoga in Dialog – Ep.2 – Aspecte esenţiale ale hiatusului solar 2014

0
1077

Vizualizari : 19,780

Invitaţi: Narcisa şi Zoltan Bartha, fondatori ai Centrului de Cercetări şi Aplicaţii Astrologice „Helios”
Moderator: Claudia Mitrofan

Ce este hiatusul solar anual?

Calculat din momentul echinocţiului de primăvară ca început al anului astrologic, hiatusul anual se află la 3/7 din lungimea întregului an. El reprezintă expresia legii oculte a lui 7, care a fost revelată pentru prima oară în Occident de către marele înţelept Pitagora.

 Un nou început

Hiatusul poate fi considerat un moment magic de „stop joc”, în care totul se opreşte şi poate fi repornit pe o traiectorie nouă, mai înaltă. Este un moment în care sunt favorizate întrebările fundamentale – cine suntem?; de unde venim?; încotro ne îndreptăm? – un moment de introspecţie, dar în care pot fi făcute şi predicţii. Ceea ce gândim şi simţim în timpul hiatusului solar se impregnează ca o matriţă energetică ce va influenţa întreaga durată a vieţii noastre, până la următorul echinocţiu de primăvară.

Să spargem carapacea egoului

Când începem să studiem tema acestui moment astral, cele mai importante aspecte sunt cele pe care le formează Soarele şi Luna, sau „luminatorii” zodiacului. Anul acesta, Soarele realizează aspecte numai cu planete transpersonale,ceea ce exprimă o deschidere faţă de universalitate, un fond energetic favorabil trecerii de la sfera limitată a individualităţii către universalitate. Mai multe despre aspectele astrologice ale hiatusului solar de anul acesta aflaţi urmărind această emisiune.

MISA TV transmite live meditaţia de hiatus

Miercuri, 27 august 2014, între orele 17:21 – 19:21 puteţi realiza meditaţia de hiatus folosind fundalul muzical transmis live pe MISA TV, la unison cu meditaţia în spirală yang care se va desfăşura conform programului Taberei Spirituale Yoghine de Vacanţă Costineşti 2014. Vă dorim succes şi vă aşteptăm cu comentarii şi relatări!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.