Yoga, TE IUBESC! – Ep.1

11
2292
Vizualizari : 25,184

Acum două decenii, câteva sute de yoghini ocupau pentru prima oară hotelurile principale din Herculane. Platoul Coronini s-a dovedit unul dintre cele mai potrivite locuri pentru meditaţiile în spirală, iar generozitatea lui nu a fost ignorată.

Numărul celor care vin în Tabăra spirituală yoghină de vacanţă din luna mai a crescut de la an la an. Vechile hoteluri nu mai sunt de ajuns, şi probabil că înflorirea turismului local li se datorează într-o anumită măsură.

Cu toate că presa nu a fost întotdeauna dispusă să prezinte informaţiile corect, Şcoala de yoga MISA şi-a continuat cu entuziasm activităţile. „Yoga, TE IUBESC!” este o emisiune în care ai ocazia să pătrunzi în miezul lucrurilor, ca şi cum ai fi tu însuţi printre yoghini.

Fără idei preconcepute, dacă vrei să afli mai mult decât ce spune presa de scandal, vino alături de Rafael Achirei şi ia parte la Tabăra spirituală yoghină de vacanţă Herculane 2014!

11 COMENTARII

  1. Felicirari pentru aceste materiale pe care le pregatiti cu atata daruire si bucurie. Va apreciez foarte mult si sunt convins ca toate eforturile voastre au un ecou pozitiv in inimile cautatorilor spirituali. Va iubesc si va pretuiesc.

  2. Super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Entuziasm, verde viu, buna dispozitie, deschidere, iubire, o mare bucurie!!!!!! Iata doar cateva din starile pe care le-am simtit inflorind in inima mea vazand aceasta emisiune.
    Felicitari tuturor!!!!!!!!
    Succes pe mai departe!!!!!!

  3. Ce ideea buna ati avut cu aceasta emisiune!!!! Felicitari! Se simte tabara, se simte atmosfera, se simte yoga! Asteptam urmatoarele episoade! Vacanta frumoasa!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.