Yoga, TE IUBESC! – Ep.2

6
2105
Vizualizari : 27,243

De ce iubim yoga? Ce îi face pe oameni să vină, în număr atât de mare, la această şcoală de yoga? Cum reuşesc tehnicile şi metodele din yoga să ne revoluţioneze viaţa? Cum sunt yoghinii din străinătate faţă de cei de pe la noi? La aceste întrebări şi multe altele răspunde, în felul lui inconfundabil, Advaita Stoian, coordonatorul şcolilor de yoga NATHA, din Scandinavia.

6 COMENTARII

  1. Fals, in limba romana, „e musai sa precizezi decat ce/cine” doar atunci cand faci o comparatie. Altfel sensul implicit „fii (mai) bun!” se refera la bunatate! :))

  2. draga Adi eu bateam in alta parte parte, cand zici mai bun e musai sa precizezi decat ce/cine. si este o nuanta ca daca te crezi mai bun decat toti nu stiu daca te afli in yoga:) eliberarea este dincolo de dualitate adica dincolo de bine si de rau . se admite doar bunatatea dumnezeieasca care, zic eu, nu are termeni de comparatie fiind suprema:)

  3. „Yoghinul electronizat” din occident! :)) Simpatic dialog!
    Acu’ zic si eu ca incepatorul, daca in fiecare zi suntem mai buni, astazi mai buni decat ieri iar maine mai buni decat suntem astazi, pana la urma tot la „suprema eliberare spirituala” se ajunge, asa-i? Si poate ca „pe drum” ii mai inspiram si pe altii! :))
    O zi frumoasa sa aveti!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.