Yoga, TE IUBESC! – Ep. 3

1
1534

Vizualizari : 25,006

Aprilie 1970. Misiunea spaţială Apollo 13 se confruntă cu probleme tehnice foarte grave, în călătoria către Lună. „Houston, avem o problemă!” – sunt cuvintele memorabile care au declanşat o mişcare la nivel planetar, pentru salvarea celor trei cosmonauţi aflaţi la bordul navei.

Singura soluţie viabilă s-a dovedit a fi rugăciunea către Dumnezeu. Numai în America s-au rugat la unison milioane de oameni. Şi în cele din urmă, cei trei cosmonauţi au ajuns în siguranţă la sol. Acesta este numai un exemplu în care rugăciunea colectivă a schimbat cursul istoriei.

Mai 2014. Dacă te uiţi la orice buletin de ştiri, oriunde în lume, eşti copleşit. Numărul din ce în ce mai mare de cutremure, inundaţii, erupţii vulcanice dar şi fapte antisociale arată foarte clar: planeta pământ şi omenirea întreagă are nevoie de rugăciunea cât mai multor oameni, mai mult ca oricând.

Şi dacă yoghinii sunt în fiecare an la Herculane, în număr atât de mare, de ce să nu profite de ocazie pentru a înălţa către Dumnezeu o rugă la unison, pentru ajutorul planetei Pământ?

1 COMENTARIU

  1. Felicitari, foarte inspiratoare aceasta prezentare, ca de altfel intreaga activitate spirituala din cadrul acestei tabere de yoga. Va doresc, in continuare, multa binecuvantare Divina!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.