Yoghinii găsiți nevinovați după 11 ani de către tribunalul Cluj. DAR ghici cine a încălcat legea!

2
842
Vizualizari : 10,930

 

În februarie 2015 Tribunalul Cluj îi achită integral de toate acuzaţiile, atât pe profesorul de yoga Gregorian Bivolaru cât și pe alți 19 instructori din cadrul Mişcării de Integrare Spirituală în Absolut, de toate acuzațiile. Şi asta în profida siguranței afișate a procurorilor, suţinuţi de altfel şi de întreaga presă românească, că ar ști ei ceva.

În urma procesului, nu numai că yoghinii sunt achitați, dar în plus, instanţa de judecată scoate la iveală numeroasele ilegalități săvârşite de procurori, în zelul lor de a-şi îndeplini misiunea primită pe filieră politică.

Iată câteva dintre concluziile prezente în actul final al judecătorilor:

Procurorii au obținut ilegal mandatul de percheziție. Fără să dea nici un fel de explicaţie, jandarmii au intrat înarmaţi, în forță, au desfășurat perchezițiile în mod barbar, terorizându-i ore în şir fizic şi psihic pe locatarii imobilelor percheziţionate. În plus, le-au luat şi zeci de obiecte personale care nu aveau nici o legatură cu mandatul.

Mai mult, locatarii caselor percheziţionate nu au opus nici un fel de rezistenţă. Cu toate acestea, jandarmii au spart cu sălbăticie o mulţime de uşi, de ferestre şi alte căi de acces, ignorând rugăminţile proprietarilor de a utiliza … cheile, o metodă mult mai simplă, şi care nici nu le-ar fi distrus fără rost bunurile.

Toţi cei găsiţi în imobile au fost apoi duşi la Parchet şi audiaţi ore în şir cu toate că nici în casele unde locuiau şi nici asupra lor, nu s-au găsit obiecte care să fi vizat infracţiunile prevăzute.

Concluzia instanţei de judecată: Descinderile brutale din 18 martie 2004 au încălcat toate dispoziţiile procesuale penale.

Ni se spune oficial acum… după 11 ani.

Ilegalităţile săvârşite de procurori nu se opresc însă aici. De exemplu:

În prezenta cauză procurorii au solicitat în mod ilegal efectuarea unor constatări tehnico-ştiinţifice în domeniul psihologiei judiciare.

Toate cele 3 rapoarte de constatare și evaluare psihologică prezentate de parchet sunt ilegale!

Judecătoarea Ariana Ilieș, a cărei experinţă în magistratură nu este cîtuşi de puţin de neglijat afirmă:

Nu se poate să nu remarcăm lipsa completă a rigorii cu care procurorii au întocmit acest rechizitoriu.”

Yoghinii sunt judecați pentru o multitudine de acuzații, analizați dur timp de 11 ani. Sunt audiaţi nenumăraţi martori. În final Tribunalul îi achită de toate acuzaţiile atât pe Gregorian Bivolaru cât şi pe ceilalţi 19 instructori de yoga De ce? Pentru ca pur şi simplu faptele de care au fost acuzaţi NU EXISTĂ.

Iar cei care ar fi trebuit să apere legea, procurorii, au fabricat ilegal aşa-zise probe şi au alcătuit un rechizitoriu, care încalcă fără nici o jenă codul de procedură penală.

Acestea le demonstrează completul de judecată. fără echivoc!

2 COMENTARII

  1. SA CEARA IERTARE PUBLIC TOTI CE-I CARE AU GRESIT SI SA SE SPOVEDEASCA.Ar fii bine sa se spuna adevarul de cei care au fost implicati si sa recunoasca greseala imensa pe care au facut-o.Si poate cine stie isi vor da seama ca au mare nevoie de scoala noastra pentru a se transforma spiritual.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.