Adevărul iese la lumină – Ep.17 – Pentru cine este Gregorian Bivolaru „most wanted”? Cum ne face de râs Poliția Română în Europa

7
1852

Vizualizari : 51,539

Pe 29 ianuarie 2015, aproape toate instituţiile de presă şi televiziunile din România anunţă că Gregorian Bivolaru figurează printre primii 57 cei mai căutaţi infractori din Uniunea Europeană, alături de cei mai periculoşi terorişti şi asasini.

Asta după ce Europol, organizaţia europeană de cooperare a forţelor de poliţie, şi-a lansat lansat pagina de internet „Europe most wanted”, unde sunt listaţi cei mai căutaţi infractori ai momentului, din statele membre UE.

Fiecare stat a avut de ales doar doi dintre cei mai periculoşi infractori pentru a-i expune pe această listă, cerând în felul acesta ajutorul tuturor celorlalte state membre pentru a-i prinde. Poliţia Română a găsit de cuviinţă să-l adauge pe profesorul de yoga pe această listă alături de un condamnat la închisoare pe viață, pentru omor deosebit de grav (a împușcat mortal 3 persoane). Și pentru ca povestea să nu bată prea tare la ochi, acuzațiile la adresa profesorului de yoga au fost pur și simplu falsificate și cu mult amplificate, fiind astfel creată o aparență de mare periculozitate ce a făcut posibilă includerea sa pe lista amintită.

Totuși de ce Gregorian Bivolaru?! Având în vedere că el este azilant politic al statului suedez, trăieşte acolo la o adresă bine cunoscută, îşi desfăşoară activitatea sub protecţia acestui stat, trebuie să ne întrebăm: pe ce baze şi în ce scop a fost adăugat în mod fraudulos pe această listă?

Nu mai avea poliţia română nici un infractor cu adevărat periculos de raportat, în afara unui profesor de yoga, persecutat încă de pe vremea comunismului și de care, în conformitate cu Convenția de la Geneva, nu are dreptul să se atingă? Au vrut oare polițiștii români să confirme opinia Curții Supreme a Suediei care a susținut cu ocazia respingerii cererii de extrădare că Gregorian Bivolaru nu poate beneficia de un proces echitabil în România? Cine şi de ce are interesul ca abuzurile la adresa mentorului MISA să continue?

De unde a pornit, mai exact, această nouă campanie de denigrare a lui Gregorian Bivolaru, cine şi de ce se află în spatele ei şi care sunt scopurile pe care le urmăreşte?

7 COMENTARII

 1. s-ar putea sa aveti legatura cu cazul familiei botnariu. poate exista un schimb copiii- bivolaru. cele doua cazuri se aseamana mult si foarte mult si prea au coincis ca timp al derularii. dar poate nu as scrie asta daca nu in ambele cazuri politia ar fi direct implicata.
  am urmait-o pe cecilia tiz intr-o emisine recenta inregistrata pe una din antene.
  am inteles ca acesta miscare a provocat scandal si in alte parti insa din tot ceea ce s-a prezentat la antena am inteles ca scandalurile erau in jurul unor femei majore care in cunostinta de cauza au intrat in misa cu acordul vostru si apoi s-au plans ca le dati mancare stricata desi voi le-ati dat mancarea pe care o mancati voi. astea sunt niste prostii. famai descreierate si lipsite chiar ele de discernamant. au cerut sa fie primite in casa cuiva apoi reclama proprietaru ca i-a dat aceeasi mancare pe care o mananca si el. fata aceea care a facut sex cu bivolaru am inteles ca nu recunoaste asta. fata nu are parinti??? ce treaba are politia cu fata chiar daca bivolaru a intretinut relatii sexuale cu ea??? fata are parinti care sunt ei nuu politia responsabili pentru fata. pornografia nu-i infractiune chiar daca este imorala.

 2. aveti grija ca s-ar putea face o campanie media prin care puteti fi asociati cu cazurile din norvegia de sechestrare a copiilor.
  de data asta nu cred ca mai scapati. cu cat veti face mai mult circ meritat cu atat veti fi mai abuzati . cred ca a venit vremea ca si bivolaru si voi sa dati un pas inapoi.

  • nu. este grav. sa te puna pe europol este foarte grav. si daca nu au argumente solide sau spate asigurat adica suport international si interese internationale care sa justifice asta au bulit-o si ei si romania si sper si cred ca totusi nu au riscat asa ceva.

  • la o cautare banala pe portalul de justitie sau pe site-ul IGP se poate gasi condamnarea si se poate compara cu site-ul europol unde apare cu totul altceva, decit sa speculezi pe baza unor convingeri subiective daca au riscat sau nu autoritatile….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.