Cazul MISA, subiect de teatru social. Interviu cu membrii echipei #REACTOR din Cluj

0
953
Vizualizari : 9,366

 

Spectacolul M.I.S.A PĂRUT s-a jucat la București pe 6 iunie 2017, la Centrul de Teatru Educațional Replika. Actorii au avut emoții suplimentare, deoarece în public s-au aflat Dana Crăescu Atudorei – personajul principal care a inspirat acest spectacol – precum și profesorul Gabriel Andreescu, a cărui lucrare, ”MISA – radiografia unei represiuni”, a reprezentat pincipala sursă de documentare.

”Cam tot ce vedeți în spectacol e foarte bine documentat. E foarte puțin ficționalizat”. ”Știți că niciunul dintre noi nu a avut niciodată nicio treabă cu MISA. Nu eram părtinitori, noi vroiam să găsim un adevăr obiectiv. Am vrut să discutăm cu absolut toată lumea la care am avut acces”. ”Aproape unanim oamenii au înțeles că nu e atât despre MISA cât despre drepturile omului și despre faptul că mâine ar putea să ni se întâmple nouă.”- spune regizorul Dragoș Mușoiu.

Actorii Raluca Mara și Bogdan Bob Rădulescu trag un semnal de alarmă în legătură cu modul în care mass media poate manipula până și justiția în zilele noastre, fapt care poate ruina viețile unor oameni nevinovați.

M.I.S.A. PĂRUT se joacă miercuri, 15 iunie 2017, ora 19.30, la Teatrul Naţional Târgu-Mureş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.