Cine este judecatorul Ionuț Matei, președintele completului care a dat verdictul abuziv în dosarul profesorului de yoga Gregorian Bivolaru?

0
2297

Cine este judecatorul Ionuț Matei, președintele completului care a dat verdictul abuziv în dosarul profesorului de yoga Gregorian Bivolaru? Citiți articolele din anul 2008 ale jurnalistei Ondine Gherguț în care se  dezvăluie modul în care, pentru a-l elibera imediat din închisoare Ionut Matei i-a redus pedeapsa unuia dintre frații Cămătaru, pe baza unor falsuri, de la 9 ani de închisoare la 2 ani, 7 luni și 17 zile !!

Lumea justiției: IONUT MATEI ACUZAT DE IMIXTIUNE IN DOSARUL CAMATARILOR – Procurorul Sintion: “Nu mi se pare normal sa fie acum un judecator la ICCJ care are functii de conducere si care a avut trei interventii in dosarul Camatarilor, intr-o forma sau alta”. Fratii Camataru au fost interceptati in timp ce discutau despre Ionut Matei. Vicepresedintele ICCJ si Cristina Rotaru i-au redus pedeapsa lui Nutu Camataru de la 9 ani la 2 ani si 8 luni (Interceptari)

Și ce spune Antena 3 despre asta:

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.