Ronald Bernard face dezvăluiri cutremurătoare din interiorul ocultei financiare mondiale – partea a treia

0
1682


Continuarea interviului realizat de Irma Schiffers cu olandezul Ronald Bernard, insider al lumii finanţelor și al marilor fluxuri de capital la nivel mondial.

Citiți și articolele Ronald Bernard face dezvăluiri cutremurătoare din interiorul ocultei financiare mondiale – prima parte și Ronald Bernard face dezvăluiri cutremurătoare din interiorul ocultei financiare mondiale – partea a doua

Irma Schiffers continuă dialogul cu Ronald Bernard prin detalii despre modul în care a fost receptată prima parte a interviului și despre refuzul unor oameni de accepta adevărul despre conspirația malefică a celor aflați la butoanele financiare ale planetei.

Bernard menționează Protocoalele Înțelepților Sionului ca una din cauzele haosului pe care îl întâlnim astăzi peste tot în lume și a modului în care adevărul este ascuns sau chiar refuzat de către masele care preferă să trăiască într-un iluzoriu confort al ignorantei.

Fostul finanțist descrie modul în care a fost abordat atunci când a fost invitat să participe la întâlnirile cercului interior al elitei satanice, întâlniri în care erau abuzați sexual și apoi asasinați copii.  Pentru că el însuși în copilărie a fost o victimă a abuzurilor, evenimentul a provocat un șoc de pe urma căruia a rezultat o trezire.

Totodată Ronald Bernard se arată extrem de revoltat pentru lipsa de acțiune a oamenilor față de multitudinea de situații cunoscute public la nivel mondial în care copiii sunt victime ale abuzurilor și ale traficului de organe sau a condițiilor de viată precare în urma cărora mor zilnic cu zecile de mii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.