Confesiunile lui Ronald Bernard, un insider din lumea finanţelor marilor fluxuri de capital de la nivel mondial. A intermediat acțiuni de spălare a banilor și schimburi valutare între diferite bănci şi marii lor clienţi: guverne, multinaţionale, servicii secrete şi grupări teroriste. Dar asta nu e tot.

Un interviu face vâlvă în media alternativă, protagonistul său, bancherul olandez Ronald Bernard facând dezvăluiri din interiorul Ocultei mondiale. Deși nu sunt ceva nou, dezvăluirile sale confirmă ipotezele legate de comportamentul celor ce fac parte din elita Ocultei mondiale. Sex cu minori și sacrificarea acestora din urmă, precum și faptul că elitele ne consideră niște paraziți sau mâncători inutili sunt primele revelații care vor șoca pe cei ce nu sunt familiarizați cu comportamentul liderilor noștri, pe care îi credem un exemplu de moralitate. Din interviu se poate trage o concluzie interesantă: accesul în rândul elitiștilor este deschis doar celor ce se dovedesc psihopați desăvârșiți, însă așa cum recunoaște Bernard, el nu a trecut acest examen, dovedind că are conștiință. Bancherul olandez afirmă că motivul pentru care s-a despărțit de amicii săi elitiști erau copiii-victime ale pedofililor din rândul elitei dar și ale sacrificiilor către zeii lor întunecați.

Interviul cu bancherul olandez nu a atras atenția mass-mediei din Occident, deși ar fi trebuit să o facă, dar poate singurul motiv pentru care nu a făcut-o este faptul că mass-media este deținută de aceiași pedofili și sataniști care ne conduc. Pedofilia în rândul elitelor este ceva obișnuit în Occident, persoane importante din politică, presă sau industria de divertisment fiind pedofili cu multe victime la activ. Cazul faimosului prezentator Jimmy Saville din Marea Britanie este relevant în acest sens.

Pentru cei ce nu cred că Satana sau Lucifer există, trebuie spus că Elitele chiar cred în entități malefice cărora le dedică sacrificii umane. Unii elitiști au afirmat că își datorează averea și faima lui Lucifer, în schimbul acesteia vânzâdu-și sufletul.

Cimpoieru Ciprian

În aceste vremuri caracterizate de dezvăluiri explozive și neașteptate, în care știrile reale sunt mușamalizate printr-un potop de știri false, este nevoie de mult curaj pentru aceia din interiorul sistemului care doresc să facă public tot adevărul.

Ronald Bernard, unul dintre fondatorii site-ului „B of Joy„. este unul dintre acești oameni curajoși care au îndrăznit să-și spună povestea în fața camerei de filmat. El dezvăluie cum a intrat progresiv, din ce în ce mai adânc, în lumea marilor finanțe, în care – după cum afirmă – a fost avertizat direct că trebuie să-și poată pune „conștiința în congelator” și să o păstreze acolo pentru totdeauna.

În cele din urmă, această poveste se încheie cu o cădere psihică completă. Ronald își spune povestea cu sinceritate și își expune deschis emoțiile pentru a explica tot ce a precedat acest punct de cotitură în viața sa. El detaliază modul distorsionat în care funcționează lumea, în care un mic grup de elite care numără între 8000 și 8500 de oameni conduc întreaga planetă, și dezvăluie „recompensele” pe care le primesc membrii acestei secte a illuminaților.

După ce veți vedea acest interviu, în mod automat vă va apărea întrebarea: „Cum vom rezolva această problemă atunci când nu vom mai întoarce capul de la crunta realitate, ci ne vom uni toți puterile?”

Irma Schiffers,
Co-fondator De Vrije Media, DVM-TV

Ronald Bernard a reușit să iasă dintr-o lume care aproape că l-a costat viața. A ales umanitatea și demnitatea. În mod neobosit, el s-a dedicat organizației neguvernamentale United People Foundation (Fundația Oamenilor Uniți), la care a aderat cu proiectul său „B of Joy”. Misiunea sa este în perfectă concordanță cu aceasta: „Viziunea noastră are ca scop central gestiunea adecvată a vieții în integralitatea ei. Viziunea noastră se bazează pe Declarația Universală a Drepturilor Omului, în care este descrisă o lume a păcii și a prosperității. Obiectivul nostru este să promovăm și să dezvoltăm produse și servicii financiare echitabile și corecte, inovatoare și care servesc exclusiv întregii societăți”.

Ronald este o persoană care a trecut prin iad, a avut o experiență aproape de moarte și a obținut o a doua șansă. Scopul său unic este de a se dedica pentru a aduce această lume a păcii și a prosperității, știind ceea ce trebuie făcut pentru a realiza acest lucru. Prin urmare, motto-ul său: „COOPERAȚI, pentru că schimbarea trebuie să înceapă la baza societății, cu oameni conștienți și informați, care aleg să colaboreze pe baza unei voințe libere și independente, pentru o lume pe care o vom lăsa cu mândrie copiilor noștri.”

Ad Broere,
Economist, co-fondator De Vrije Media

Ronald Bernhard vorbește despre membrii sectei care conduce lumea. Aceștia au o ură extremă pentru semenii lor și chiar pentru întreg pământul, ceea ce le permite să fie capabili să distrugă și anihileze tot ceea ce are viață. El a aflat din experiență directă că viața umană este considerată a fi un gunoi fără valoare de către acești illuminati. Mai mult decât atât, el a experimentat cum oamenii ca el sunt împinși să participe la crime ritualice și apoi sunt șantajați și forțați să rămână tăcuți. Refuzând să se implice în astfel de acte, Ronald a ajuns la un moment de criză existențială în care el a ajuns literalmente să se prăbușească din punct de vedere fizic.

O selecție semnificativă din transcriere (de la minutul 22:04 la 26:56):

Reporter: Poți să-mi spui care a fost cel mai rău lucru care ți  s-a întâmplat și care determinat schimbarea în situația ta?

Ronald Bernard: Ei bine, ăsta a fost începutul sfârșitului, intri atât de adânc în aceste cercuri și semnezi un contract pe viață, nu cu sânge sau altceva, să nu dezvălui niciodată nume de companii, organizații sau oameni, cred că de aceea sunt încă în viață. Trebuie să îl respecți. Dacă vorbim despre cele mai grave lucruri pe care le-am trăit, tocmai v-am povestit despre lucrurile care au provocat „stricarea congelatorului”, conștiința mea a început să se manifeste. Să spunem așa, am fost instruit să devin un psihopat și am eșuat. Nu am terminat formarea și nu am devenit psihopat. Conștiința mea s-a întors și asta a fost partea cea mai dificilă pentru mine. Pentru că aveam un statut atât de mare acolo, eram plin de succes, am primit încrederea oamenilor care joacă la acest nivel. Pentru ca să mă exprim cu grijă, cei mai mulți dintre acești oameni sunt adepții unei religii care nu este foarte populară. Există în lume catolici, protestanți, tot felul de religii. Acești oameni, majoritatea dintre ei, erau luciferieni. Și apoi, puteți spune că religia este un basm, că Dumnezeu nu există, că nimic din această poveste nu este real. Ei bine, pentru acești oameni, este adevărat și este real. Ei slujesc pe cineva imaterial, pe care ei îl numesc Lucifer. Și eu, de asemenea, am fost în contact cu acele cercuri, numai că am râs de ei pentru că, pentru mine, erau doar clienți. Așa că am mers în locuri numite Biserici ale lui Satana.

Reporter: Deci acum vorbim de satanism?

Ronald Bernard: Da. Așa că am vizitat aceste biserici, la fel ca un vizitator, iar apoi ei făceau „sfânta” lor liturghie cu femei goale, băuturi alcoolice și alte chestii. Și m-am amuzat. Nu credeam nimic din aceste lucruri și nu eram deloc convins că vreunul dintre ele era real.

Reporter: A fost doar un spectacol pentru tine …

Ronald Bernard: Da. În opinia mea, întunericul și răul se află în oamenii înșiși. Nu am făcut conexiunea, totuși. Așa că am fost invitat în acele cercuri și m-am amuzat foarte mult să văd acele femei goale și alte lucruri, era lumea bună. Dar, la un moment dat, am fost invitat, de aceea îți spun toate astea, să particip la sacrificii … în străinătate. (lacrimile încep să-i umple ochii, iar vocea i se stinge) Ăsta a fost punctul de rupere. Copii.

Reporter: Ok … Ți s-a cerut să faci asta …?

Ronald Bernard: (încă vizibil afectat) Da. Și nu am putut face asta.

Reporter: Vrei să te oprești pentru o clipă, apropo?

Ronald Bernard: Nu.

Reporter: Bine.

Ronald Bernard: Și apoi am început încet să colapsez. Am suferit destul de mult în copilărie și asta m-a atins cu adevărat. Totul s-a schimbat. Dar aceea era lumea în care m-am trezit. Și am început să refuz sarcinile încredințate la serviciu. Nu mai puteam face asta. Ceea ce m-a transformat într-o amenințare.

Reporter: Pentru ei … desigur.

Ronald Bernard: Nu mai puteam să funcționez optim, performanțele mele au început să aibă de suferit și am refuzat sarcini. Nu am participat la … (sacrificii).  Scopul acelor lucruri, în cele din urmă, în acea lume, este ca ei să îi aibă pe toți la mână. Trebuie să poți fii șantajat. Ceea ce în cazul meu a fost foarte greu de realizat dacă mă uit înapoi. Ei au vrut să facă asta prin acei copii și asta m-a distrus.

Reporter: Asta  nu ceav nou. Nu e ceea ce ei  fac și în politică?

Ronald Bernard: Dacă veți căuta pe Google, veți găsi suficiente mărturii la nivel mondial pentru a afla că nu este un basm Walt Disney. Din păcate, adevărul este că în lume au făcut acest lucru de mii de ani.

Surse: De Vrije Media, Jurnalul24, youtu.be

Urmăriți și:
Ronald Bernard face dezvăluiri cutremurătoare din interiorul ocultei financiare mondiale – partea a doua
Ronald Bernard face dezvăluiri cutremurătoare din interiorul ocultei financiare mondiale – partea a treia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.