Exemplificări spirituale excepţionale cu inducerea telepatică a unor stări superioare

3
1602

mixta

Concurs cu premii pentru cele mai frumoase și autentice relatări!
Relatările efectelor resimțite la exemplificările speciale pentru bărbați, la cele pentru femei cât și la cele destinate unei profunde armonizări a relaţiilor amoroase polare dintre femei şi bărbaţi, vor fi recompensate cu 3 premii surpriză (premiul 1, premiul 2 și premiul 3) și 10 mențiuni.

Asteptăm postarea relatărilor dumneavoastră la rubrica comentarii până duminică, 14 septembrie 2014, ora 24:00, indiferent dacă aţi făcut meditaţiile pe misatv.ro/live sau  în cortul galben de la Costineşti. Vă dorim succes!


Experimentarea paranormal-empatică, telepatică, indusă la unison, deci colectivă, a unor stări superioare, spirituale ce ilustrează aspecte sublime, specifice atât naturii armonioase feminine, cât şi masculine

În trei zile distincte, bărbaţii şi femeile care aspiră să experimenteze empatic-telepatic astfel de stări şi care sunt lipsiţi de prejudecăţi limitatoare, pot participa la o experienţă unică în felul ei. Ea se va desfăşura prin intermediul a 3 serii de câte 7 exemplificări spirituale ce vor fi susţinute telepatic, independent de distanţă, de către profesor yoga Gregorian Bivolaru. Aceste exemplificări vor fi transmise în direct pe postul de televiziune online MISA TV.  Prima serie se adresează bărbaţilor, a doua femeilor, iar a treia, atât femeilor cât şi bărbaţilor. Fiecare serie va fi exemplificată într-un anumit mod, prin intermediul energiei subtile Kundalini Shakti.

Oricine poate participa

Toate acestea ilustrează, pentru toţi cei care sunt dispuşi să participe, experimentarea unor stări spirituale model ce le sunt specifice atât femeilor, cât şi bărbaţilor. Dincolo de toate acestea, oricine poate să participe la aceste exemplificări, cu condiţia de a fi cu adevărat interesat de o astfel de experienţă

Sunt necesare câteva condiţii

Precizăm că aceste stări spirituale model vor putea fi percepute în universul lăuntric dacă persoana în cauză va realiza în prealabil o necesară interiorizare, cât mai profundă. De asemenea, va fi utilă o focalizare minimă, dar constantă, a atenţiei timp de 10 minute asupra subiectului global ce este indicat în titlul exemplificării respective

Când vor avea loc aceste exemplifiări excepţionale?

Prima serie de exemplificări telepatice realizate de la distanţă de către profesor yoga Gregorian Bivolaru este destinată bărbaţilor, şi a avut loc în seara zilei de 21 august 2014, începând cu ora 23:00.

Cea de-a doua serie de exemplificări telepatice realizate de la distanţă de către profesor yoga Gregorian Bivolaru este destinată femeilor, şi va avea loc în seara zilei de 25 august 2014, la o oră ce va fi anunţată ulterior.

Cea de-a treia serie de exemplificări telepatice realizate de la distanţă de către profesor yoga Gregorian Bivolaru este destinată unei profunde armonizări a relaţiilor amoroase polare dintre femei şi bărbaţi, şi va avea loc în seara zilei de 1 septembrie 2014.

 Mai multe despre aceste exemplificări excepţionale în emisiunea Yoga în dialog.

Glosar de termeni

SHAKTI

Energia feminină personificată

În limba sanscrită, cuvântul „Shakti“ înseamnă „putere feminină“, „forţă a naturii“ sau „energie“. Shakti este personificarea efectivă a energiei feminine primordiale, ea încarnează adeseori forţa de realizare a lui Brahman, fiind aspectul feminin dinamic al lui Dumnezeu, vitalitatea feminină care îi permite lui Brahman să creeze totul, să conserve sau să păstreze totul şi să facă să dispară totul.

Iubita Supremului Masculin

Considerată adesea ca fiind contrapartea feminină (–) sau iubita lui Shiva (Supremul Masculin (+)), ea Shakti este expresia Eternului Feminin sau a Zeiţei Mamă, unificând feminitatea şi maternitatea, prin manifestarea sa ca Forţă fundamentală a Naturii. Ea este venerată în Orient în diferitele sale aspecte feminine, dintre care amintim pe Kundalini Shakti, prezentă în fiecare fiinţă umană

Shakti şi dinamismul sexual

În fiinţa umană expresia cea mai uşor sesizabilă a lui Shakti este dinamismul sexual. Pulsiunea amoroasă sau libidoul este un exemplu de manifestare a lui Shakti.

Citeşte mai mult…

Calităţile unei femei în care s-a trezit starea de Shakti:

• în mod echilibrat vitală (care nu este nici grasă sau exagerat de grasă, dar nici slabă şi nici, cu atât mai mult, exagerat de slabă);
• armonioasă;
• iubitoare sau extraordinar de iubitoare;
• frumoasă sau extraordinar de frumoasă;
• plină de bunăvoinţă;
• fidelă şi consecventă în relaţiile ei amoroase bazate pe iubire reciprocă;
• afectuoasă sau extraordinar de afectuoasă;
• umilă sau extraordinar de umilă;
• altruistă sau extraordinar de altruistă;
• veselă;
• înţeleaptă sau extraordinar de înţeleaptă;
• bună sau extraordinar de bună;
• iertătoare sau extraordinar de iertătoare;
• plină de un bun-simţ exemplar;
• pură;
• extraordinar de senzuală;
• perfect continentă;
• optimistă;
• ce aspiră şi chiar reuşeşte să fie o încarnare vie a Misterului Feminin;

Citeşte mai mult…

MAHA SHAKTI

 Jumătatea feminină a lui Dumnezeu

 În tradiţia înţelepciunii orientale, SUPREMUL ABSOLUT (BRAHMAN sau DUMNEZEU TATĂL) are tainica sa JUMĂTATE FEMININĂ care este totodată considerată ca fiind Natura Sa feminină manifestatoare, ce este cunoscută în Orient sub numele de MAHA SHAKTI.

 Maha Shakti este Duhul Sfânt

 După cum se ştie şi în tradiţia creştină, DUMNEZEU TATĂL se manifestă şi creează totul prin intermediul misterioasei sale puteri feminine, care este SFÂNTUL DUH. Faptul că atât în tradiţia milenară orientală, cât şi în tradiţia milenară occidentală creştină este în mod egal prezentă o tainică Natură feminină manifestatoare, prin intermediul căreia Dumnezeu creează întregul MACROCOSMOS, nu este deloc o întâmplare.

 Maha Shakti creează cele trei universuri

 În tradiţia orientală, MAHA SHAKTI sau Natura Feminină Eternă reprezintă în realitate PUTEREA FEMININĂ MANIFESTATOARE A LUI DUMNEZEU, prin intermediul căreia întreaga Creaţie (întregul MACROCOSMOS sau altfel spus TOTUL CEL MISTERIOS), ce este alcătuită din cele trei universuri (Universul Fizic, Universul Astral şi Universul Cauzal), ia naştere şi se menţine.

Citeşte mai mult…

SHIVA

Cel care te trece dincolo de formă

Literal, în limba sanscrită „Shiva“ înseamnă „Cel Bun“, „Cel Blând“. Shiva este al treilea aspect divin esenţial al Fiinţei Divine (Ishvara), ce se manifestă într-o triadă de aspecte (Trimurti). Aceasta îi cuprinde pe Brahma, Vishnu şi Shiva. Shiva este Ishvara privit în aspectul Său transformator (înţeles în sensul „trecerii dincolo de formă“), care devine distrugător numai din punctul de vedere limitat al Manifestării.

Distruge ignoranţa

El este, de asemenea, o forţă divină binefăcătoare, care îndepărtează adeseori fulgerător avidya (ignoranţa înlănţuitoare). Simbolul Său este lingam-ul sau organul masculin creator, ce reprezintă virilitatea, aspectul solar, activ, Yang (+). Shiva este deseori reprezentat în fuziune intimă, amoroasă, nesfârşită cu iubita Sa Shakti, care este aspectul feminin, având drept simbol fundamental yoni-ul sau organul sexual feminin, ce reprezintă aspectul Yin (–), energia Naturii etc.

Distruge suferinţa

Shiva este venerat ca Supremul Ghid spiritual al tuturor Ghizilor spirituali, ca distrugător al suferinţei, al celor răi şi al tendinţelor inferioare prin Graţia Sa fulgerătoare, drept Cel ce dăruieşte înţelepciune, ca întruchiparea renunţării dătătoare de eliberare, a compasiunii transcendente şi a puterii masculine arhetipale a virilităţii esenţiale.

Citeşte mai mult…

VIRA

Masculinitatea armonioasă

Termenul sanscrit vira desemnează în principal starea exemplară de erou a unui bărbat ce prezintă o dinamizare armonioasă a masculinităţii sale. Eroul reprezintă o tipologie masculină foarte importantă în cadrul sistemului tantra yoga. Tipologia masculină a eroului se referă la acei practicanţi yoghini care au dezvoltat în mod constant în fiinţa lor o atitudine interioară eroică (vira-bhava), ce este caracterizată de un curaj exemplar şi de un nobil elan lăuntric. Această orientare comportamentală superioară reprezintă cea mai adecvată atitudine ce ar fi necesar să reprezinte modelul bărbaţilor din epoca actuală (kali yuga).

Caracteristicile stării exemplare de Vira

Celebrul tratat tantric Kularnava Tantra descrie în detaliu care sunt principalele caracteristici ale stării exemplare de vira, după cum urmează:

„Bărbatul ce manifestă o atitudine eroică este înainte de toate liber de pasiuni şi de dorinţe inferioare (raga), este lipsit de confuzie şi de zăpăceală (mada), fiind nesubjugat de supărare (klesha), de mânie (kopa), de gelozie (matsarya) sau de amăgire (superficialitate) ori de prostie (moha) şi, întrucât un astfel de bărbat este foarte departe de agitaţia excesivă ce este generată de predominanţa tendinţei perturbatoare (rajas guna), şi cum totodată el este lipsit de orice formă de inerţie (tamas guna), un astfel de bărbat exemplar este numit în tradiţia tantrică, tocmai de aceea, un vira”.

Controlul asupra potenţialului sexual

Acest fragment contrazice, în aparenţă, unele lucrări orientale care atribuie stării de vira o puternică predominanţă rajas-ică. În realitate, în cazul stării model de vira, în fiinţa bărbatului se manifestă în mod exemplar un perfect control conştient asupra puternicei şi intempestivei tendinţe rajas-ice şi implicit asupra potenţialului creator sexual, astfel că, în esenţă, contradicţia este doar aparentă.

Integrare divină perfectă

Categoria stării de vira cuprinde de fapt mai multe subnivele, ce sunt ordonate în funcţie de frecvenţa de vibraţie predominantă ce le caracterizează, cele mai elevate dintre ele, fiind numite siddha-vira şi kaula-vira şi ele corespund descrierii anterior citate. În esenţă, bărbatul care prezintă caracteristicile eroului spiritual (vira) este cel care este apt să practice în mod perfect amorul nesfârşit şi transfigurator cu continenţă amoroasă®, cu fiinţele feminine pe care le iubeşte profund, menţinându-se fără încetare într-o perfectă stare de integrare divină ce rezultă prin consacrarea către Dumnezeu.

Aspiraţie către desăvârşirea spirituală

Semnificaţia acestui aspect este aceea că, pentru a atinge starea de transcendenţă, eroul spiritual (vira) manifestă o exemplară stare de aspiraţie spirituală plină de dăruire, el fiind ferm orientat spre a atinge desăvârşirea spirituală. Un astfel de bărbat extraordinar, care deja şi-a trezit starea de vira, este apreciat în unanimitate de ceilalţi bărbaţi aspiranţi la starea de vira pentru calităţile şi meritele pe care el deja şi le-a trezit din plin în universul său lăuntric.

Recunoaşte starea de Shakti dintr-o femeie

Un bărbat care şi-a trezit deja în universul său lăuntric starea de vira va fi cu uşurinţă capabil să descopere meritele şi calităţile care deja au început să înmugurească într-o femeie care este aptă să-şi trezească cu uşurinţă starea de shakti, recurgând la o metodologie adecvată, pe care ea va trebui să o realizeze într-un mod atent şi cu perseverenţă.Un bărbat care şi-a trezit în mod perfect starea de vira este cu uşurinţă capabil să trezească şi să dinamizeze starea de shakti a unei femei care prezintă anumite merite oculte şi anumite calităţi paranormale, care se află deocamdată în stare de înmugurire.O asemenea realizare este însă posibilă numai dacă acel bărbat a atins deja în fiinţa sa trezirea perfectă a stării de vira, stare care implică dobândirea unui control desăvârşit asupra potenţialului creator-sexual ce poate fi realizat prin practica exemplară şi sistematică a continenţei amoroase®.

Citeşte mai mult…

3 COMENTARII

  1. In timpul exemplificarilor m-am concentrat in zona plexului solar. Intregul meu corp a inceput sa vibreze foarte placut si intens. Am trait sentimentul Ipostazei Divine „Dumnezeu este primul in tot si in toate”. Percepeam ca o mica particica din mine se gaseste pretutindeni si ca orice forma de viata ce exista in univers suntem intr-o oarecare masura noi sau mai bine zis El(Dumnezeu), dar pe o diferite trepta de cunoastere.
    La sfarsitul exemplificarilor s-au realizat binecuvantari colective. In cadrul binecuvantarii colective pentru toate femeile participante, l-am rugat pe Dumnezeu Tatal sa reverse asupra lor energia si starea de Shakti. Astfel am perceput privirea unei Shakti! Ochii ei de-o frumusete Dumnezeiasca ma fascineaza si in prezent!

    Multumesc din inima Ghidului Spiritual pentru minunatele clipe elevate pe care le pot savura oricand cu un pic de efort!
    Va imbratisez cu dragoste!

  2. […] efectelor resimțite la exemplificările speciale pentru bărbați, la cele pentru femei cât și la cele destinate unei pro…, vor fi recompensate cu 3 premii surpriză (premiul 1, premiul 2 și premiul 3) și 10 mențiuni. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.