Yoga în dialog – Ep.1 – Exemplificări excepţionale în premieră online

3
1400
Vizualizari : 116,017

Moderator: Claudia Mitrofan
Invitaţi: Advaita şi Adina Stoian, instructori yoga şi tantra la şcoala de yoga NATHA din Danemarca.

Anul acesta, pentru prima oară, exemplificările excepţionale din cadrul conferinţelor speciale pentru femei, pentru bărbaţi şi cele mixte vor fi transmise în direct pe MISA TV.

Prima serie de exemplificări excepţionale se adresează bărbaţilor, şi va avea loc în 21 august 2014, începând cu ora 23:00.

 

Mai multe despre exemplificările spirituale

Ce este o exemplificare spirituală şi cum se realizează ea? Cum se aleg temele exemplificărilor şi cum ne ajută pe calea spirituală? Cum ne putem pregăti pentru a participa în mod optim la aceste exemplificări? – sunt întrebări la care veţi afla răspunsul, în stilul inconfundabil al celor doi invitaţi.

De ce exemplificări speciale pentru femei şi bărbaţi?

Exemplificările excepţionale din cadrul conferinţelor speciale pentru femei, pentru bărbaţi şi cele mixte au devenit o necesitate pentru oamenii din societatea actuală, în care polaritatea este un concept din ce în ce mai pervertit.

Afli secrete esoterice ale unui cuplu fericit

Femeile nu mai ştiu să fie femei, bărbaţii nu mai ştiu să fie bărbaţi şi, în consecinţă, nu mai ştiu cum să fie fericiţi împreună. Aceste exemplificări oferă nişte jaloane importante pentru ca femeile să-şi înţeleagă natura esenţială de Shakti, iar bărbaţii pe aceea de Vira, şi împreună să reuşească să formeze cupluri cât mai fericite, armonioase şi împlinitoare.

3 COMENTARII

  1. Excelente explicatii. Chiar daca am realizatde multe ori aceste exemplificari acum am inteles foarte clar cum sunt ele realizate si cum trebuie sa actikonez pentru a putea beneficia de le de acum incolo la maxim. Multumesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.