Experimentul. Cum a fost demascat mincinosul anonim

3
4222
Vizualizari : 21,410

Alin Alexandru Cojocaru a locuit mai mulţi ani într-unul dintre aşezămintele spirituale yoghine. În vara anului 2013, sub aşa-zisa „protecţie” a anonimatului, acesta a apărut într-o emisiune TV, la postul Antena 1, unde a dat declaraţii false şi calomnioase despre MISA, prezentând aşezămintele yoghine ca pe niște pușcării, iar pe cei care locuiesc în ele ca fiind exploataţi, batjocoriţi şi înfometaţi.

Veşnic nemulţumit

Culmea este că după această emisiune, Alexandru Cojocaru a continuat să locuiască în condiţiile pe care tocmai le criticase, să primească lipsit de recunoștință hrana lacto-ovo-vegetariană zilnică și chiar să poată să meargă liber și nestingherit, în aproape fiecare weekend, în excursii pe munte la care participa ca ghid montan. El s-a bucurat în continuare de toate beneficiile aşezământului yoghin, deşi era un „veşnic nemulţumit”, acuzând fără încetare cursul de yoga, conducerea şcolii şi pe Gregorian Bivolaru.

Prin toate aceste manipulari susținute și organizate cu suportul prietenului său, așa-zisul avocat Mihai Rapcea, se urmărea înfluențarea procesului de la Cluj în dosarul înscenat de procurori unui număr de 20 de yoghini.

Anonimul demascat

Deși mai toată lumea i-a recunoscut vocea inconfundabilă, persoanele care locuiesc în aşezăminte au organizat o acţiune spirituală specială, în urma căreia a fost demascat în mod indubital Alexandru Cojocaru ca fiind cel care a apărut în emisiunea de la Antena 1 (cum au procedat ei pentru a-l demasca veţi putea afla din acest reportaj).

Update: Yogaesoteric a publicat o scrisoare de la un cititor care dezvăluie faptul că Declaraţia anonimă a lui Alex Cojocaru a fost filmată în biroul avocatului Mihai Rapcea.

3 COMENTARII

  1. Dumnezeu exista si tot El este cel care L-a inspirat pe Grieg sa realizeze aceasta tragere la sorti! Aceasta ar putea fi totodata o dovada pentru cei necredinciosi ca Grieg este intr-adevar un ghid spiritual in comuniune profunda cu Dumnezeu Tatal! Multumim!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.