Toţi cei care doresc să aprofundeze comuniunea cu Dumnezeu Tatăl prin intermediul ipostazelor sale sunt invitaţi să participe la un TAPAS colectiv în care vor fi evocate şi aprofundate rând pe rând cele 49 de ipostaze dumnezeieşti care au fost revelate până acum, în cadrul exemplificărilor spirituale din 12 martie 2012, 12 martie 2013 şi 12 martie 2014.

TAPAS-ul va începe duminică, 30 martie 2014 iar consacrarea fructelor acestui tapas se realizeaza la unison in intervalul 10.30 – 10.35, catre Dumnezeu Tatal.

TAPAS-ul va dura 49 de săptămâni; în fiecare săptămână va fi abordată câte o ipostază dumnezeiască, în ordinea în care au fost ele prezentate şi exemplificate.

Meditaţia se realizează la unison de la ora 10.30 dimineaţa sau de la ora 22.30, seara. Postul on line MISA TV va pune la dispozitie prin intermediul acestei pagini prezentarea și meditația fiecărei săptămâni..

Pentru primele 21 de ipostaze, care nu au fost însoţite de o prezentare explicativă, meditaţia va fi precedată de o invocaţie (aşa cum s-a procedat în 12 martie 2012) pentru a facilita intrarea în rezonanţă cu ipostaza respectivă. Pentru celelalte ipostaze se recomandă reluarea prezentării pentru a aprofunda aspectele teoretice.

Lista primelor 21 de ipostaze dumnezeieşti

Important! Cei care nu au posibilitatea să facă acest TAPAS complet vor putea să participe dacă vor face minim de 2-3 ori pe săptămână meditaţia. Cei care doresc să facă TAPAS-ul, dar nu se pot integra la unison pot realiza meditaţia la o altă oră.

 

Ipostaza dumnezeiască nr. 54

 

Invocaţie:

Vizualizari : 66,810

For English version: you can select your language from the FLASH PLAYER, on the top right selector. If the language selector does not appear when you move your mouse to the top right corner, we suggest you refresh the page.

Exemplificare:

Vizualizari : 66,809

50 COMENTARII

  1. Fiind in rezonanta cu lumina meditatiilor din 12-13martie 2016 si cu sfaturile pline de intelepciune ale divinului maestru spiritual Grieg am continuat meditatia cu ipostaza dumnezeiasca nr.24: Acela care este in permanenta Supremul Mantuitor, care este intotdeaune drept, echitabil si care, atunci cand este chemat in ajutor cu credinta de nezdruncinat si cu umilinta, restabileste echilibrul.
    M-am asezat pe scaun la masa in fata calculatorului si am ascultat de vreo 2-3 ori consecutiv prezentarea ipostazei dumnezeiesti urmarind de fiecare data sa patrund miezul explicatiilor.
    Mi-am pus castile pe urechi si am demarat melodia de exemplificare a ipostazei.
    Am inceput meditatia intr-o stare calma, relaxata, detasata. Eram imbaiata din ce in ce mai mult de o liniste suava, proaspata de echilibru general la nivelele tuturor centrilor de forta.
    La un moment am perceput o miscare brusca pe masa din fata mea, miscare care nu m-a surprins, parea integrata in procesul meditatiei. Intredeschid usor ochii si vad pe masa unul dintre motanii din casa care se intindea spre mine ca sa il mangai (de obicei vine rar sa il mangai). Intind mana spre el si il mangai de 2-3 ori pe cap si pe spate. Instantaneu in momentul atingerii lui corpul ii devenise parca stalucitor, ca o sfera de lumina scanteietoare. Senzatia atingerii s-a amplificat fulgerator de milioane de ori. Simtul tactil s-a dilatat, percepeam ca o explozie de senzatii simultane de caldura si finete , de blandete, bunatate, calm, detasare, fericire, daruire, adoratie. Am sesizat instantaneu activarea centrilor de forta anahata, vishuda, ajna, sahasrara; traiam o stare coplesitoare, indescriptibila de fericire, adoratie, umilinta, gratitudine. Credeam ca atingeam « mana lui Dumnezeu », pe Dumnezeu insusi. Intelegeam ca Dumnezeu isi revarsa binecuvantarea Sa si dragostea Lui suprema asupra mea chiar acum prin intermediul acestui motan.  Eram uluita si lacrimile incepusera sa ma « inunde », plangeam de fericire gigantica. Il iubeam si il adoram pe Dumnezeu si Dumnezeu mi se « arata » (destainuia) prin senzatiile si trairile pe care le-a declansat acea mangaiere. Il mangaiam pe Dumnezeu si El imi raspundea instantaneu (sau poate Dumnezeu ma mangaia si ma imbratisa instantaneu cum o face in permanenta). Sublim ! Energii divine imi stabateau corpurile ; centrii de forta Anahata, Vishuda, Ajna erau dilatati in nemarginire si erau una cu nemarginirea ; la nivelui lui Sahasrara percepeam « explozii » luminoase in miriade de lumini si culori stralucitoare. « Nu mai aveam corp fizic » disparusem, eram dizolvata in lumina si constienta de tot ce se manifesta. Vroiam ,detasata, ca trairea sa continue la infinit, era perfect. Chiar daca meditatia s-a incheiat, retraiesc inca ecourile acestor trairi divine de al mangaia pe Dumnezeu ! Iti multumesc infinit divin maestru Grieg ca faci posibila transmiterea acestor cadouri inestimabile !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.