Ipostaze dumnezeiești

50
22749

Toţi cei care doresc să aprofundeze comuniunea cu Dumnezeu Tatăl prin intermediul ipostazelor sale sunt invitaţi să participe la un TAPAS colectiv în care vor fi evocate şi aprofundate rând pe rând cele 49 de ipostaze dumnezeieşti care au fost revelate până acum, în cadrul exemplificărilor spirituale din 12 martie 2012, 12 martie 2013 şi 12 martie 2014.

TAPAS-ul va începe duminică, 30 martie 2014 iar consacrarea fructelor acestui tapas se realizeaza la unison in intervalul 10.30 – 10.35, catre Dumnezeu Tatal.

TAPAS-ul va dura 49 de săptămâni; în fiecare săptămână va fi abordată câte o ipostază dumnezeiască, în ordinea în care au fost ele prezentate şi exemplificate.

Meditaţia se realizează la unison de la ora 10.30 dimineaţa sau de la ora 22.30, seara. Postul on line MISA TV va pune la dispozitie prin intermediul acestei pagini prezentarea și meditația fiecărei săptămâni..

Pentru primele 21 de ipostaze, care nu au fost însoţite de o prezentare explicativă, meditaţia va fi precedată de o invocaţie (aşa cum s-a procedat în 12 martie 2012) pentru a facilita intrarea în rezonanţă cu ipostaza respectivă. Pentru celelalte ipostaze se recomandă reluarea prezentării pentru a aprofunda aspectele teoretice.

Lista primelor 21 de ipostaze dumnezeieşti

Important! Cei care nu au posibilitatea să facă acest TAPAS complet vor putea să participe dacă vor face minim de 2-3 ori pe săptămână meditaţia. Cei care doresc să facă TAPAS-ul, dar nu se pot integra la unison pot realiza meditaţia la o altă oră.

 

Ipostaza dumnezeiască nr. 54

 

Invocaţie:

Vizualizari : 88,199

For English version: you can select your language from the FLASH PLAYER, on the top right selector. If the language selector does not appear when you move your mouse to the top right corner, we suggest you refresh the page.

Exemplificare:

Vizualizari : 88,198

50 COMENTARII

 1. Fiind in rezonanta cu lumina meditatiilor din 12-13martie 2016 si cu sfaturile pline de intelepciune ale divinului maestru spiritual Grieg am continuat meditatia cu ipostaza dumnezeiasca nr.24: Acela care este in permanenta Supremul Mantuitor, care este intotdeaune drept, echitabil si care, atunci cand este chemat in ajutor cu credinta de nezdruncinat si cu umilinta, restabileste echilibrul.
  M-am asezat pe scaun la masa in fata calculatorului si am ascultat de vreo 2-3 ori consecutiv prezentarea ipostazei dumnezeiesti urmarind de fiecare data sa patrund miezul explicatiilor.
  Mi-am pus castile pe urechi si am demarat melodia de exemplificare a ipostazei.
  Am inceput meditatia intr-o stare calma, relaxata, detasata. Eram imbaiata din ce in ce mai mult de o liniste suava, proaspata de echilibru general la nivelele tuturor centrilor de forta.
  La un moment am perceput o miscare brusca pe masa din fata mea, miscare care nu m-a surprins, parea integrata in procesul meditatiei. Intredeschid usor ochii si vad pe masa unul dintre motanii din casa care se intindea spre mine ca sa il mangai (de obicei vine rar sa il mangai). Intind mana spre el si il mangai de 2-3 ori pe cap si pe spate. Instantaneu in momentul atingerii lui corpul ii devenise parca stalucitor, ca o sfera de lumina scanteietoare. Senzatia atingerii s-a amplificat fulgerator de milioane de ori. Simtul tactil s-a dilatat, percepeam ca o explozie de senzatii simultane de caldura si finete , de blandete, bunatate, calm, detasare, fericire, daruire, adoratie. Am sesizat instantaneu activarea centrilor de forta anahata, vishuda, ajna, sahasrara; traiam o stare coplesitoare, indescriptibila de fericire, adoratie, umilinta, gratitudine. Credeam ca atingeam « mana lui Dumnezeu », pe Dumnezeu insusi. Intelegeam ca Dumnezeu isi revarsa binecuvantarea Sa si dragostea Lui suprema asupra mea chiar acum prin intermediul acestui motan.  Eram uluita si lacrimile incepusera sa ma « inunde », plangeam de fericire gigantica. Il iubeam si il adoram pe Dumnezeu si Dumnezeu mi se « arata » (destainuia) prin senzatiile si trairile pe care le-a declansat acea mangaiere. Il mangaiam pe Dumnezeu si El imi raspundea instantaneu (sau poate Dumnezeu ma mangaia si ma imbratisa instantaneu cum o face in permanenta). Sublim ! Energii divine imi stabateau corpurile ; centrii de forta Anahata, Vishuda, Ajna erau dilatati in nemarginire si erau una cu nemarginirea ; la nivelui lui Sahasrara percepeam « explozii » luminoase in miriade de lumini si culori stralucitoare. « Nu mai aveam corp fizic » disparusem, eram dizolvata in lumina si constienta de tot ce se manifesta. Vroiam ,detasata, ca trairea sa continue la infinit, era perfect. Chiar daca meditatia s-a incheiat, retraiesc inca ecourile acestor trairi divine de al mangaia pe Dumnezeu ! Iti multumesc infinit divin maestru Grieg ca faci posibila transmiterea acestor cadouri inestimabile !

 2. Desi nu am început acest tapas împreună cu cei care l-au făcut încă de la prima ipostază, m-am alăturat ulterior programului de meditaţii. Acesta a fost pentru mine o experienţă sublimă, dătătoare de armonie şi fericire. Îmi exprim dorinţa ca acest tapas să fie reluat. Mulţumesc Grieg pentru aceste revelaţii minunate, dătătoare de extaz!

 3. As avea si eu o rugaminte, …. imi doresc sa continui acest tapas/repet. Credeti ca este vreo sansa sa postati o arhiva cu muzica si prezentarea? V-as fi maxim recunoscator. Multumesc.

 4. Nu este nimic mai fascinant, purificator si implinitor decat realitatea lui Dumnezeu manifestata revelator in si prin fiintele noastre. Nu sunt suficiente cuvinte pentru a-mi exprima recunostinta pentru aceasta calatorie spirituala exceptionala care mi-a adus experiente trepidante (agonie si extaz:)), uluitor de vii si profund transformatoare, de neegalat si de necontestat. Astazi, dupa resorbtia acestui camp al tapasului, parca nu stiam ce sa fac cu mine… si mi-am acordat mai multa atentie, intr-un mod nou… Infinite multumiri lui Dumnezeu si lui Grieg, pe care l-am simtit mereu la unison cu noi, atat in momentele noastre grele, de rezistenta egotica si revolta interioara, cat si in cele de transcendere si disolutie in gratia divina. Cata binecuvantare sa avem acces la aceste experiente si informatii! Binecuvantari tuturor participantilor la acest eveniment spiritual si lui Dumnezeu Tatal. Love …

 5. Bună ziua !
  Și mii de mulțumiri pentru darul acesta divin !
  Aceste exemplificări m-au ajutat și mă ajută în comunicarea și comuniunea cu Dumnezeu ,pe care mi-L aduc pe zi ce trece din ce în ce mai aproape ,tot mai aproape…..
  Le aștept cu nerăbdare ,săptămână de săptămână și rămân profund uimită de sincronicitățile ce le observ!
  Recunoștință și mulțumire Ție, Maestrul meu spiritual ce ești în permanentă comuniune cu Dumnezeu Tatăl! și vouă celor ce faceți accesibil darul acesta pentru noi !
  Doresc din suflet reluarea acestui program minunat căruia nu pot să-i spun tapas….
  Te îmbrățișez Grieg,din toată inima și-ți mulțumesc încă odată!
  Aștept reluarea !cu bucurie!

  • Ipostaza 41 – Cel care în veșnicie manifestă o răbdare dumnezeiască deplină, nesfârșită și fără egal – a fost postata!

 6. Cand a exemplificat ipostazele dumnezeiesti, ghidul nostru spiritual Grieg, pentru prima data pe planeta Pamant, am avut percepia ca Dumnezeu ne scrie in constiinta ipostaza exemplificata. Observand modul in care sunt structurate cursurile in scoala MISA si efectele magnifice asupra evolutiei spirituale ale fiintei umane prin initierile in Marile Puteri Cosmice si invocatiile cu ipostazele dumnezeiesti consider ca asa cum sunt pentru tantrici Marile Puteri Cosmice tot asa sunt pentru crestini ipostazele dumnezeiesti. Binenteles nu exista un termen de egalitate.

 7. Hallo Misa TV. Thank you for the possibility to listen to and make the meditations with the godly hypostasis. Please, if it is possible to make the presentations available in english.
  Thank you very much.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.