Ipostaze dumnezeiești

50
22401

Toţi cei care doresc să aprofundeze comuniunea cu Dumnezeu Tatăl prin intermediul ipostazelor sale sunt invitaţi să participe la un TAPAS colectiv în care vor fi evocate şi aprofundate rând pe rând cele 49 de ipostaze dumnezeieşti care au fost revelate până acum, în cadrul exemplificărilor spirituale din 12 martie 2012, 12 martie 2013 şi 12 martie 2014.

TAPAS-ul va începe duminică, 30 martie 2014 iar consacrarea fructelor acestui tapas se realizeaza la unison in intervalul 10.30 – 10.35, catre Dumnezeu Tatal.

TAPAS-ul va dura 49 de săptămâni; în fiecare săptămână va fi abordată câte o ipostază dumnezeiască, în ordinea în care au fost ele prezentate şi exemplificate.

Meditaţia se realizează la unison de la ora 10.30 dimineaţa sau de la ora 22.30, seara. Postul on line MISA TV va pune la dispozitie prin intermediul acestei pagini prezentarea și meditația fiecărei săptămâni..

Pentru primele 21 de ipostaze, care nu au fost însoţite de o prezentare explicativă, meditaţia va fi precedată de o invocaţie (aşa cum s-a procedat în 12 martie 2012) pentru a facilita intrarea în rezonanţă cu ipostaza respectivă. Pentru celelalte ipostaze se recomandă reluarea prezentării pentru a aprofunda aspectele teoretice.

Lista primelor 21 de ipostaze dumnezeieşti

Important! Cei care nu au posibilitatea să facă acest TAPAS complet vor putea să participe dacă vor face minim de 2-3 ori pe săptămână meditaţia. Cei care doresc să facă TAPAS-ul, dar nu se pot integra la unison pot realiza meditaţia la o altă oră.

 

Ipostaza dumnezeiască nr. 54

 

Invocaţie:

Vizualizari : 87,851

For English version: you can select your language from the FLASH PLAYER, on the top right selector. If the language selector does not appear when you move your mouse to the top right corner, we suggest you refresh the page.

Exemplificare:

Vizualizari : 87,850

50 COMENTARII

 1. Buna,
  As vrea sa ascult prezentarea si nu merge, nu merge nici muzica pentru meditatie. Mi s-a intamplat de multe ori. Ce as putea sa fac? Sunt in Bucuresti.

  • Buna Mihaela,
   Daca ai conexiune buna, atunci te sfatuim sa incerci alt browser si sa faci update la Flash in browserul curent. Iata o lista din care sa alegi:
   – Google Chrome
   – Internet Explorer
   – Mozilla Firefox
   – Safari
   – Opera
   acestea sunt cele mai cunoscute, dar poate fi oricare browser care are Flash. Daca nu ai Flash player, poti sa incepi prin a accesa home-site-ul: http://www.adobe.com/products/flashplayer.html.
   Succes!

   PURA VIDA!

 2. Pt. Doru: durata acestor meditatii cu ipostazele dumnezeiesti este de 10 min – adica atat timp cat dureaza exemplificarea din fisierul audio. Nu este necesar sa repeti in bucla [loop] melodia decat daca doresti tu sa faci o meditatie mai lunga.

 3. Am o nelamurire privind timpul alocat meditatiei.
  Exemplificarea (fisierul audio) de mai sus dureaza aproximativ 10 minute insa de obicei o meditatie dureaza cam 30 de minutre.
  Efectuam o meditatie de 10 minute sau trebuie sa repetam manual de trei ori aceasta exemplificare pentru a ajungem la 30 de minute?
  Am incercat sa folosesc functia „loop” din meniul click dreapta insa aceasta nu functioneaza.
  Daca este posibil as dori un raspuns sigur, nu pareri. Multumesc

 4. O mica precizare:
  Este o diferenta intre invocatie si titlul prezentat de voi la ipostaza nr.21. In invocatie se spune: Cel care infrange de fiecare data TOT raul si FACE SA INCETEZE ORICE ACTIUNE DEMONIACA ORI satanica. V-am marcat cu litere mari diferentele.
  Numele acestei ipostaze este de asemenea diferit si in lista cu cele 21 de ipostaze pentru care aveti link de la Yogaesoteric.
  Suntem constienti ca depuneti mari eforturi pentru mentinerea acestui site si va multumim din suflet pentru aceasta! Va dorim mult succes in continuare!

 5. Sublim! Aceasta invocare a ipostazei lui Dumnezeu cel vesnic viu mi-a revigorat sufletul si intreaga fiinta, m-a readus in starile paradisiace pe care le traiesc uneori, mi-a reamintit de meditatiile din tabara de ayurveda in general, unde se resimt din plin energiile binefacatoare si regeneratoare ale naturii, care este tot o expresie a suflului subtil vital pe care il manifesta Dumnezeu.
  Mari sunt minunile lui Dumnezeu, care a facut totul cu un anumit scop care ne este uneori ascuns, uneori ni se mai reveleaza cate ceva, cum este relatat de catre Lorber in cartea „Misterele dezvaluite ale naturii”:
  „Viata cu adevarat libera se afla numai in Mine (Dumnezeu). Aceasta viata este astfel conceputa si se afla intr-un grad de desavarsire atat de mare, incat nu poate fi inteleasa niciodata in totalitatea ei de o fiinta creata, fiind vorba de o viata sfanta, eterna si infinita.
  Ganditi-va la infinit ca la un spatiu in care se afla un centru din care pornesc raze in toate directiile, al caror inceput se afla in centru, dar al caror sfarsit nu este nicaieri. In centru se afla toate fortele vii ale intregului infinit care pleaca de aici in nemarginire. …aceasta forta vie … si-a creat nenumarate puncte de centrare a vietii in spatiul infinit, din care porneste si in care se intoarce” Iar „o musca reprezinta un punct de acumulare a vietii cu mult mai important decat ghemotocul planetar…” (o cometa). Cu atat mai mult suntem (si ar trebui sa trezim din plin aceasta in universul nostru launtric) noi, oamenii!
  Multumesc, Grieg pentru ca ne ajuti sa „simtim” prin exemplificarile pe care ni le oferi cu ajutorul lui Dumnezeu ceea ce altfel nici nu am fi avut habar ca exista.

 6. Iti multumim Doamne Dumnezeule Tata Ceresc pentru Gratia Ta!
  Iti multumim Grieg pentru ca existi si ca ai venit aici pentru noi. Iti multumim Grieg pentu tot ceea ce faci pentru noi si pentru tot ceea ce cu atata generozitate ne oferi!

 7. Cum Dumnezeu lucreaza mereu prin noi,eu tin sa multumesc lui Dumnezeu ca unul din aceste fiinte a avut initiativa ca aceste ipostaze sa fie reluate.Multumesc lui Dumnezeu pentru ca sunt pe acesta cale si am un Ghid spiritual autentic,multumesc Grig ca de fiecare data cand sunt in inpas ma ti aproape de divin.Multumesc lui Dumnezeu ca existati si suntem impreuna.

 8. Sunt foarte fericita ca ne este daruita aceasta Gratie coplesitoare… este dincolo de cuvinte! Multumim din suflet si cu toata fiinta lui Dumnezeu, lui Grieg si tuturor celor din subtil si din fizic care fac posibila realizarea acestui tapas. Va iubim!

  • Ariana te rugam sa citesti inca o data mesajul referitor la primele 21 de ipostaze din articolul curent.

 9. Sunt fericita ca difuzati aceste meditatii si ca ati gasit aceasta solutie a tapasului comun, sub aceasta forma – pe misa tv, pentru a le putea aprofunda . Cred ca ati putea face la fel si cu ipostazele lui Shiva sau s-ar putea face meditatii laya yoga cu mantre (respectiv Yantre) cu puterile cosmice, continuu, pe perioada determinata, fiecare. Daca ati avut deja asemenea initiative pana acum si eu nu am cunostinta , scuze pt sugestia intarziata.

 10. Multumesc LUI DUMNEZEU TATAL ca ne daruieste un asemenea DAR PRETIOS!!!
  Multumim Grieg ca faci posibil ca aceste minunate taine Dumnezeiesti sa ne fie accesibile si noua!!!

  • Iti multumesc Doamne Dumnezeule,Tata Ceresc ,iti multumesc cu iubire si recunostinta ca ai facut posibila pentru noi oamenii aceasta grandioasa manifestare,ca m ai ajutat sa simt Imensitateata Ta in fiinta mea ,Magnificul Divin in umila mea fiinta,nesfarsitul si Considerabilul Divin in mine o fiinta atat de limitata. Nu sunt cuvinte pentru a descrie maretia acestor trairi,doar Dumnezeu le poate revela in inima omului,prin Gratia Sa ,care m a coplesit si pentru care sunt profund recunoscatoare.Multumesc din toata fiinta mea generosului nostru ghid spiritual Grig ,cu iubire si recunostinta pe ntru toate Darurile Divine minunate pe care le primin prin fiinta Sa .

  • SPLENDID E TOTUL…CALEA CATRE DUMNEZEU E GRATUITA,NU CRED CA MAI ESTE CINEVA CARE SA NU-SI DOREASCA INDUMNEZEIREA MAI ALES CIND AI UN MAESTRU VERITABIL CARE TE FACE SA LE INTELEGI SI SA LE APLICI USOR , PLACUT SI PARADISIAC , CCISTIGUL E AL TUTURORA , TREBUIE DOAR SA TE DARUIESTI TOTAL CA SA AI REZULTATE MAXIME SI FARA CUSUR, SARUT PICIOARELE DIVINE CELUI CARE ESTE INDUMNEZEIT…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.