Vizualizari : 11,354

În perioada în care a fost închis la penitenciarul francez din Fresnes, Gregorian Bivolaru a scris, în limba franceză, o carte despre justiție. Ediția franceză s-a epuizat, cea în limba română va vedea lumina tiparului în acest an. Filmul documentar prezintă această carte.

„Nu există și nu va exista niciodată o justiție superioară Adevărului.” Nu e doar un simplu citat. El reîntregește, alături de altele asemenea lui, paginile pline de înțelepciune care vorbesc despre justiție, în adevăratul sens al cuvântului.

„Reflexii asupra justiției” este o carte cu aforisme despre Justiția dumnezeiască. Ea este o carte cu totul specială, nu doar pentru că a fost scrisă de Gregorian Bivolaru în Franța, în condiții de detenție.

Abuzurile la adresa lui Gregorian Bivolaru nu au lipsit nici în această țară europeană cu mari pretenții democratice, în care există însă numeroase acuzații că justiția a fost acaparată în totalitate de francmasonerie. Judecătorii francezi au ignorat toate confirmările statului suedez cu privire la menținerea azilului acordat lui Gregorian Bivolaru în 2005 și au decis extradarea lui în România.

Dincolo de aparențe, așa zișii iluminați s-a impus, acționând din umbră. Altfel nu se explică de ce, cu 8 zile inainte de verdictul judecatorilor francezi, o scrisoare anonimă de amenințare afirma că organizația ocultă a dat ordinul ca recursul profesorului de yoga să fie respins.

”Reflexii asupra justiției” este un documentar exploziv despre Justiție si Adevăr, pe care îl puteți viziona pe MISA Senzational TV. Cineva a avut și are curajul să-i înfrunte pe  așa zișii iluminați și să le demaște planul diabolic de a exacerba răul pe această planetă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.