Vizualizari : 177,867

 Programul transmisiei online

Se încarcă programul...

34 COMENTARII

 1. Din programul de astăzi pentru LIVE : 23:45 – 00:45
  EXEMPLIFICARE: Revelarea în universul lăuntric al ființei umane a Atributului Dumnezeiesc al Erosului Pur Dumnezeiesc , puteți introduce și această minunată meditație? Mulțumiim!!

  • Buna Mihail,

   Anumite meditatii au caracter general si sunt disponibile pe canalele noastre media. Alte meditatii, conform programei stabilite de catre organizatorii evenimentului din Herculane 2019 sunt consacrate celor ce sunt prezenti la aceste meditaii in salile unde ele se desfasoara. Te asteptam cu drag la sala.
   Pura Vida!

 2. Salut! Deschid pagina de live audio/radio html5 in Google Chrome si initial nu functioneaza. Apare sus in dreapta o atentionare mica, „Insecure content blocked/ This page is trying to load scripts from unauthenticated sources”. Imi apare optiunea „Load unsafe scripts” si daca dau click pe ea in final pagina e functionala dar cu atentionarea de securitate cu rosu (Not Secure- https taiat).
  Problema este odata ca se vede greu prima atentionare si refresh-urile simple nu schimba nimic (pentru altii care ar putea avea aceeasi problema). Apoi ca de fiecare data cand redeschid pagina trebuie sa fac etapele.
  Este ceva ce nu fac bine/vreo setare de browser sau tine de pagina misatv?

  Multumesc si spor!

  • Ciao Tudor,

   Este in legatura cu layerul de securitate de peste HTTP, adica HTTPS. In perioada aceasta vom reinnoi si certificatele si este posibil ca browserele sa identifice aceasta ca fiind problema de securitate. Daca experimentezi mereu aceasta situatie, este posibil ca alte browsere sa aiba aceste politici ceva mai relaxate. Pentru noi sunt anumite specificitati tehnice care ne forteaza in anumite contexte sa mixam HTTP cu HTTPS in cadrul paginilor. Atunci browserele mai ridica atentionari. Vom urmari sa facem totul congruent cu HTTPS, dar dureaza, cum spuneam. Pana una alta incearca cu alt browser. Daca ai dispozitve mobile Android te sfatuim sa descarci si sa instalezi aplicatia pentru Android. Intr-un viitoare foarte apropiat vom lansa si aplicatia pentru iOS.

   Pura Vida!

 3. Chiar acum voiam sa va spun daca postati meditatie de: Duminică, 21 aprilie – SĂRBĂTOAREA CREŞTINĂ A FLORIILOR. Între orele 19:00-19:45: meditaţie de comuniune cu MOMENTUL INTRĂRII ÎN IERUSALIM A DOMNULUI NOSTRU IISUS CHRISTOS.; si acum cand am intrat sa va trimit mesajul am vazut completarea la program. Sublim!!! Va multumesc! Succes deplin si divin!

  • Ciao Mihail,

   Da, am inceput sa introducem si alte solutii tehnice si ne adaptam pe parcurs mai usor acum.
   Apreciem feedbackul tuturor si chiar va invitam sa participati activ la programul nostru.

   Pura Vida!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.