MISA Senzațional TV – LIVE

Vizualizari : 1,915,260

 
Suport tehnic
 
MISA Senzațional TV – LIVE
MISA Senzațional TV – LIVE Radio

MISA Senzațional TV – LIVE – Tradus/Translated
MISA Senzațional TV – LIVE Radio -Tradus/Translated

Se încarcă programul...

DISTRIBUIȚI

440 COMENTARII

 1. M-am​ bucurat cu lacrimi​ fierbinți.S-a înălțat și pe noi ne-a lăsat să înmulțim talanții​ primiti în dar de la El.M-am bucurat cu lacrimi​ fierbinți.Multumesc , mulțumesc…

 2. Fals tratat de divinaţie
  ( sau cum să Baţi Cîmpii cu graţie ! )

  Dacă sufletul meu a jucat rolul lui Alexandru Odobescu pe scena lumii pămîntene într-una din vieţile trecute, nu pot fi sigur încă, dar mi-a plăcut comentariul lui Călinescu la opera celui dintîi, anume „ că bate cîmpii cu graţie ! ” Pornind de la acea butadă, iată Falsul meu tratat de divinaţie:
  De vreme ce încă nu am nivelul să mi se arate pagini semnificative din existenţele mele trecute, poate pentru că m-ar afecta mult prea tare propriile nemernicii, atunci aş putea să acoper acel gol cu unele deducţii.
  E posibil să fi fost cumva prin apropierea carului de luptă a lui Arjuna, în timp ce Domnul Krişna îi oferea divinele Sale învăţături consemnate în Bhagavad-Gita conducătorului acelui car şi spun aceasta în urma unei deducţii pe cît de simple, pe atît de irefutabile, dar înainte de a prezenta acea deducţie, trebuie să precizez pentru unii dintre cititorii care poate nu ştiau, că celebrul yoghin Yogananda, autorul nu mai puţin celebrei sale Autobiografii, susţine că el a fost Arjuna într-una din încarnările sale trecute.
  Cum însuşi Domnul Krişna, ca Avatar a lui Vişnu, era vizitiul acelui car de luptă şi cum este cu totul imposibil să fi fost o spiţă la una din roţile carului, pentru că n-aş fi avut timp să ajung la stadiul de om în doar cei trei sau şapte mii de ani cîţi se presupune că au trecut de atunci, mai rămîne posibilitatea ori să fi fost unul din valeţii lui Arjuna, dar cel mai probabil chiar unul din caiii acelui car, pentru că în acest fel s-ar explica de ce mintea mea bate cîmpii cu atîta osîrdie taman în timpul meditaţiilor sau al practicii spirituale, adică exact cînd ar trebui să fie cît mai liniştită !
  Sau poate voi fi fost unul din cîinii de vînătoare favoriţi a lui Arjuna, care se va fi aflat chiar la picioarele vestitului erou în timp ce divinul Krişna îi revela sublimele Sale învăţături ! Deduc aceasta în urma unei alte informaţii pe care puţini cititori o ştiu, anume că entitatea primeşte suflet individual – ci nu colectiv cum au majoritatea necuvîntătoarelor – în ultima încarnare ca animal, înainte de a deveni om, fie de cal, cîine, delfin sau elefant, după spusele unui alt faimos avatar contemporan, al cărui nume nu e necesar să-l precizez, deoarece cititorul teligent ştie la cine fac aluzie !
  Şi fac această deducţie fiindcă numai astfel s-ar explica de ce în actuala încarnare am făcut sluj în faţa femeilor frumoase care au catadicsit să mă mîngîie fie şi pentru cîteva clipe la ego ! Ba mai mult, m-am gudurat înaintea lor, dînd din coada ochilor cu destul de mare insistenţă înspre trupurile lor splendide, doar-doar îmi vor arunca şi mie un ciolan de atenţie şi culmea este că le-am adorat şi le ador în continuare, chiar dacă cele mai multe dintre ele m-au tratat ca pe un cîine de pripas, m-au bătut sau m-au ignorat pe deplin, înfometîndu-mă cu lipsa lor de atenție și interes faţă de condiţia mea trupească actuală !
  Recunosc că uneori am mîrîit spre ele, ba poate voi fi muşcat pe careva, că nu mi-am transcens cu totul tendinţele inferioare, dar n-am avut şi nu am resentimente faţă de nici o femeie, în pofida figurii mele aparent severe !
  Fiindcă numai un cîine este capabil de atîta afecţiune necondiţionată încît să se întoarcă la aceeaşi fiinţă care l-a bătut ori i-a otrăvit zilele, aşa cum procedează unele fiinţe umane din Epoca Întunericului sau să aştepte un semn de iubire din partea celei care l-a răsplătit doar cu mizerii aproape la fiecare întîlnire !
  Şi trebuie să am o răbdare de cîine spre a aştepta un semn de iubire din partea cuiva compatibil mie, iar pînă atunci, ca cititorii să nu se plictisească, mai adaug că dacă n-am fost nici cal, nici cîine la carul vestitului Arjuna, atunci poate voi fi fost unul din duşmanii săi răpus în acea luptă chiar de sabia sa ! Deduc aceasta din aceea că multe vieţi la rînd am întors spatele Creatorului Celest, fiindcă cine putea fi duşmanul lui Arjuna, care era pe atunci discipolul model al unui avatar divin numit Krişna ? Altfel spus, numai cineva care întoarce spatele Luminii Divine este „ duşmanul” unui Maestru Divin, oricare i-ar fi numele sau forma de-a lungul vremii !
  Dar poate că n-am fost nici cal, nici cîine, nici duşman răpus de Arjuna, ci doar un scrib oarecare, ( rămas anonim, după cum se ştie, din pură modestie !), aflat cumva prin apropiere şi care a auzit sublima înţelepciune a lui Krişna către favoritul său Arjuna, consemnînd în scris acele învăţături mai tîrziu, fiindcă în acel moment trebuia să fiu atent să nu-mi reteze careva capul sau vreun alt mădular preţios ! Deduc aceasta în urma faptului că mi-ar face o imensă bucurie să mă inspire Tatăl Ceresc pentru a scrie o carte cît mai frumoasă despre actualul meu Ghid spiritual; mai cu seamă despre misterioasele sale acţiuni pentru salvarea acestei planete şi ale unei umanităţi incredibil de adormite în aceste vremuri apocaliptice !

 3. Nostalgie

  Eram rotunzi cînd eram goi
  Iar ploaia nu știa de noi…
  Eram oricum noi amîndoi
  și ploaia nu știa de noi !

  ce vise, ce meandre…cît noroi …
  și ploaia nu știa de noi !

 4. Ce tema muzicala s-a folosit in cadrul meditatiei "Integrarea plenară a ființei noastre în ființa infinită a lui Dumnezeu prin îndumnezeire "? Multumesc.

 5. Multumim Bunului D-zeu , ghidui nostru spiritual si voua ,colectivului MISA SENZATIONAL TV ……transmisia meditatiilor in aceasta seara a fost excelenta …….
  Doamne ajuta ,ca in viitor , lucrurile sa mearga cel putin la fel de bine …
  Iar noi sa ne putem bucura impreuna.cat mai mult , de aceasta minunata comunitate spirituala …..
  Zile de tabara frumoase in continuare tuturor si ……. cat mai divin integrate !

 6. Zîmbește-mă !

  Ci minunînd să mă cutreier zeu
  Să-mi caut neîncetat mirarea
  Într-un rotund misterios de curcubeu
  Să regăsesc din plin iertarea !

  Să mă cuprind de parc-aș fi întreg
  Nicicînd pierdut de patimi sfîșiate
  Să mă prefac apoi că înțeleg
  De ce nu am în viața ta întîietate…

  Să mă scufund adînc într-un înalt ca zarea
  Îngenunchind ades fălosul Eu
  Să uit definitiv Uitarea…
  Trezindu-mă în Dumnezeu !

  Chiar dacă sînt un plîns de vise nesecate
  Precum o umbră de Orfeu
  și-n lumea ta nu am prioritate,
  Zîmbește-mă Acum, că ne-om iubi mereu
  O clipă-n plus pe lîngă… o Eternitate !

 7. Se aude si se vede foarte bine … Va mulțumesc din suflet pentru că ne oferiți această Gratie de a fi în cimpul taberei, chiar și de la mii de chilometri… Succes divin si susținere în continuare!!!

LĂSAȚI UN MESAJ