Vizualizari : 1,357,542


Se încarcă programul…


Articole similare

Misa Senzational TV

71 COMMENTS

 1. Va multumim f.mult pentru cuvintele frumoase si pline de intelepciune. Este pacat ca exista si in randul dvs.astfel de oameni mizerabili,zisi pungasi. Stau si ma intreb: Unde este harnicia, ospitalitatea, bunul-simt,cinnstea poporului roman? Cand eram sanatoasa am ajutat oameni, sub diferite forme,insa acum, cand ma deplasez in carje, nemaiavand aceeasi situatie materiala, aproape toti cei pe care i-am ajutat ma ocolesc. Acum am devenit foarte retinuta in a acorda un ajutor. Ei bine,exista si prieteni fideli care intr-adevar sunt alaturi de mine si sunt oameni minunati. Inca o data,multumim Grig! Esti un om minunat!

 2. Buna ziua! Dragii mei, intrucat in timpul conferintelor incarcarea site-ului vostru este mare, este posibil sa renuntati sa derulati imagini video pentru a lasa banda libera pentru transmisia audio? Poate in acest mod se va asigura derularea continua a conferintelor, care in acest moment se intrerup de foarte multe ori (mai ales cand sunt multi colegi care asculta).

  Va multumim si va imbratisam cu multa iubire si recunostinta pentru eforturile pe care le faceti!!
  O vacanta minunata!

  • We are not always able to broadcast the English translation. We need certain technical conditions, transfer and installation of equipment at specific locations for live translation or time to prepare a prerecorded version.

 3. Multumiri pline de voiosie pt ca ne-ati creat oportunitatea de a face cat mai multi meditatiile la unison, de a audia si reaudia unele conferinte..
  si evident multumiri annticipate pt ca se va putea realiza si meditatia de hiatus pt cei care nu ajung la Costi, dar cum atunci cd suntem la unison, in inima spirituala, iubindu-l pe GHIDUL NOSTRU, SI CONSTIENTIZAND CU FIECARE PAS CA SUNTEM FRATI, DISTANTELE DISPAR.

  LA NETARMURITA IUBIRE SI VALURI IMENSE DE FERICIRE TUTUROR

 4. Sper ca face aceasta meditatie online ( Revelarea în universul lăuntric al fiinţei umane a Atributului Dumnezeiesc al Erosului Dumnezeiesc ) si un barbat minunat care a zburat departe cu avionul……
  Un barbat care mi-a aratat cat de misterioasa si fascinanta e marea intr-o noapte calda si frumoasa de vara, sub puzderie de stele…..
  Un barbat care mi-a infiorat inima…… si inca simt fiorul……
  Si-mi este dor…..
  Si-i multumesc….

 5. Va rog mult, daca se poate sa postati la sectiunea "conferinte" , expunearea "Genetica si tantra", prezentata de Adina Stoian sau sa o reprogramati pentru audiere, doar ca in acest ultim caz, ar trebui sa putem vedea programul pentru zilele urmatoare, pentru a fi online in acel moment.Multumesc f. mult! (P.S.Sau sa ma anuntati pe mail cand va fi reluata.Multumesc)

  • O s-o reprogramam in zilele viitoare. Transcrierea conferintei "Genetica si Tantra" o gasiti si pe yogaesoteric.

 6. am instalat browser-ul google cromme, dar totusi nu pot vedea transmisia postului misa tv?
  ce mai trebuie sa-mi instalez ca sa pot vedea pe computer postul tv?

 7. cum pot sa vad pe computer postul MISA TV? ca nu pot sa-l vad live…..imi deschide pagina, dar nu-mi apare imaginea?

 8. Revin cu precizari. Am instalat Puffin Web Browser Free pe 3 dispozitive cu Android.
  Pe un telefon Samsung Galaxy Core Prime cu Android 5.0.2 a functionat perfect.
  Pe un telefon Samsung Galaxy J1 cu Android 4.4.4 nu a functionat.
  Pe o tableta Utok 701D cu Android 4.4.2 nu a functionat.
  Pe dispozitivele pe care nu a functionat se incarca inclusiv playerul (apare un dreptunghi negru) dar nu se incarca continut. Mai este ceva ce se poate face ?
  Multumesc pentru ajutor, e grozav sa avem acces la aceste meditatii minunate.

Leave a Reply