MISA Senzațional TV – LIVE

Vizualizari : 1,695,367

Prin soluția tehnică pe care o folosim vă punem la dispoziție 4 streamuri audio/video. Dacă recepția este dificilă sau are întreruperi vă rugăm să comutați pe unul dintre acestea.
Am pus de asemenea la dispoziție un post de radio, cu același conținut audio ca streamul live video, pentru cei cu banda mai puțin generoasă.
MISA Senzațional TV – LIVE – International HQ
MISA Senzațional TV – LIVE – International LQ
MISA Senzațional TV – LIVE – Romania
MISA Senzațional TV – LIVE – Radio Station

Se încarcă programul...

DISTRIBUIȚI

310 COMENTARII

 1. se poate modifica ordinea incarcarii elementelor paginii live?
  pentru ca de multe ori programul se incarca minute intregi
  desi au aparut deja Meniu, Comentarii, Video recente
  se poate Player, Program, Meniu, etc ?
  multumesc

 2. Iti multumim din Suflet, Doamne… si tie, dragul nostru Grieg! Multumim si lui Nicusor pentru ca a realizat aceasta conferinta si tehnica, precum si echipei MISATV… Multumim pentru tot!

 3. Azi, 19.00-19.45, este Inaltarea Sfintei Cruci. Este posibil
  sa introduceti in program aceasta meditatie ce va avea un efect
  minunat prin unison?
  Multumesc
  si
  O zi plina de iubire si sfintenie!

 4. Rezistenta creaza contractie. Contractia cand este a constiintei genereaza oboseala, divergente. Unitatea creaza expansiune. Expansiunea cand este a sufletului genereaza convergente, bucurie. Contractia si expansiunea sunt fazele aceluiasi proces de transformare, asa cum ziua urmeaza noptii. Universul … respira prin noi, daca ii "permitem" si indraznim iesim din spatiul stramt al egoului si mintii catre zarile sufletului si intelectului… Totul e-n parte si partea e-n tot/ Iubirea rasare razand peste tot/ Si-apune apoi "aromita" de dor/ Visand la seninul Iubirii din zori.

 5. Conferinta Buchetul si Recunoașterea, dejucarea și transcenderea definitivă a stratagemelor entităților demoniace ori satanice de a ne devia de pe calea spirituală autentică pe care ne aflăm vor mai fi difuzate? Sunt informatii foarte utile acolo.

 6. multumesc pentru ceea ce oferiti in fiecare zi, este de un real folos in practica de zi cu zi si o adevarata raza de lumina ce are rolul de a mai spulbera din negura acestor vremuri.

 7. Multumim mult Nicusor, pt comorile nepretuite pe care ni le daruiesti.
  Alaturi de conferintele tale despre iertare, iubire , aceasta este Iarasi de un real folos.
  Esti genial.mereu inspirat, mereu oferi excat ceea ce avem stringent nevoie, lamurindu-ne exemplar.
  Speram sa scoti o brosura si cu OPTIMISMUL SPIRITUAL !
  Te imbratisam cu iubire, recunostinta si bucurie
  MULTUMIM SI POSTULUI MISA TV, pt ca ne oferiti asemenea comori

 8. Rugaminte si intrebare:
  Pentru cei care folosim adesea telefon cu android, nu putem accesa functiile pluginului video si nu putem mari sunetul la 100%. Default este setat de voi la 80%. Am rugamintea sa-l setati default 100% caci este usor de modificat volumul sunetului pentru cei care folosesc in mod uzual calculatorul si care considera ca 100% este prea mare pentru ei, decat noi cei care nu il putem mari sau micsora direct din plugin pe telefon android.

  Ce soft plugin e necesar a fi instalat in linux (ubintu) pentru a putea viziona programul live sau integistrari? Flash player este instalat… dar video-ul nu porneste.

  Multumim.

  • Salutare,

   Solicitarea pentru a da volumul la maxim este valida pentru tine, dar din statistici, cele mai multe dispozitive de pe care suntem vizionati nu sunt de departe cele ce ruleaza sistemul de operare Android.
   Daca am lasa sunetul la 100%, exista sanse maxime ca el asa sa fie ascultat, cand se deschide pagina. La 100% volum indraznesc sa spun ca mai mult de 80% dintre dispozitive vor distorsiona foarte mult semnanul, iar experienta utilizator va fi una nu tocmai placuta. Asta in conditiile in care discutam despre Flash Player, pentru ca aceasta tine de Player, nu avem optiuni de volum pe streamul direct si nici nu ne-am propus sa adaugam.
   Ce ne vom stradui sa adaugam insa, este o conditie in plus in player, sa ridicam volumul la 100% doar pentru device-uri ce ruleaza Android si care folosesc FlashPlayer. Este posibil sa dureze pana dupa tabara dezvoltarea acestei optiuni.

   Te sfatuim sa folosesti linkul de sub video, in cazul unui sistem de operare Android. Cand accesezi acel link, sistemul de operare te va lasa sa alegi un player (daca ai mai multe) cu care sa vizionezi streamul live (te sfatuim sa instalezi VLC Player – cu codecii de mp4, daca VLC nu ii are implicit pe Android). Daca niciunul din playerele pe care le ai in sistem nu poate reda video-ul nostru, te sfatuim sa iti instalezi din Google Play: Mp4 codecs, in mod distinct. Noi remarcasem vreo 4-5 codeci care erau disponibili, nu cred ca sunt super consumatori de spatiu asa ca merita sa ti-i instalezi. Vor rezolva situatia cu siguranta.

   Pentru experienta cu Ubuntu, Linux este mai special cand vine vorba de interfata grafica. Cel mai bine ar fi sa ai Chrome browser de la Google si/sau sa te asiguri ca ai ultima versiune a pluginului de Flash (asta e valabil si pentru alte browsere). De obicei gasesti la linkul urmator instructiuni pas cu pas care sunt afisate pentru sistemul tau de operare si pentru browserul pe care il folosesti cand vizitezi pagina: https://get.adobe.com/flashplayer

   Pentru situatii limita, vom cauta sa afisam permanent acel link pe care il facem momentan disponibul NUMAI pentru dispozitive mobile. Poti copia linkul de acolo si daca ai VLC player, de exemplu, instalat in sistem (nu conteaza ce sistem de operare ai), poti sa mergi la File->Play Network Stream (difera de multe ori denumirea) si sa copiezi acolo linkul mai sus mentionat. Aceasta este cea mai sigura metoda de a reda MISA TV Live stream. VLC player vine implicit cu codecii necesari si ar trebui sa fie totul in regula. Singurul disconfort este ca vei reda streamul live in afara paginii de live, care continue informatii adiacente ce intregesc experienta audio-video. Vom cauta sa punem mai multe optiuni pentru play, sa aveti de unde alege ce vi se potriveste.
   Multumim de comentariu si asteptam feedback, pentru ca si ceilalti sa poata beneficia de pe urma demersului tau!

   PURA VIDA!

   • Multumesc pentru amplul raspuns primit. Am incercat cu VLC .. nu porneste partea video… am instalat si un al player… ce probabil avea incluse ceva codecuri, nu bag mana in foc, dupa care a functionat cu linkul si player default al telefonului, la care pot accesa volumul. Este super bine venita impartirea pe HQ, LQ, audio etc. Sunt situatii cand nu ai banda/net bun si e suficienta varianta audio. Multumim.

  • Flash player pentru Ubuntu Linux:
   -se verifica daca versiunea instalata este si functionala: http://www.adobe.com/software/flash/about/ (vezi patratelul cu textul "Version Information");
   -daca nu este instalat, se ruleaza, in terminal(linia de comanda), succesiv comenzile: "sudo apt update" apoi "sudo apt install adobe-flashplugin".
   Cred ca, in cazul tau, nu este instalat corect Flash Player-ul.

LĂSAȚI UN MESAJ