Vizualizari : 1,474,639


Se încarcă programul…


Articole similare

Misa Senzational TV

139 COMMENTS

 1. Buna ziua,
  Va rog frumos daca se poate sa postati muzica de la meditatia de comuniune cu sufletul neamului romanesc.

  va multumesc frumos.

   • Multumesc frumos pt raspuns, dar la sectiunea practica spirituala exista un videoclip de pe youtube, insa nu este toata melodia, iar videoclipul postat de misa.tv nu se incarca.

   • Ar trebui sa mearga. Este singurul care nu se incarca sau la toate emisiunile de pe site patiti la fel?
    Intrati de PC/laptop sau de pe telefon?
    Pe PC/laptop trebuie sa aveti instalat adobe flash player.

   • Iti multumesc frumos pentru raspuns, ar la sectiunea practica spirituala e postat un video de pe youtube ,insa nu este toata muzica, iar videoclipul postat de misatv nu mi se incarca.

  • Buna,
   Nu imi merge nici un video de la practica spirituala,in rest imi merg unele video de la sectiunile emisiuni si documentare.
   Multumesc frumos!

   • Ati verificat si pe alt calculator? Consultati un specialist, ceva nu e in regula cu computerul dvs.

 2. Buna,

  Ar fi util daca se poate sa adaugati la categoria practica spirituala muzica starilor exemplificate in cadrul tapasului de aprofundare a relatiei cu ghidul nostru spiritual, tapas ce incepe in aceasta seara. Multumesc

  Cristina, Cluj

 3. Dragii mei, am avut ocazia sa constat ca emisiunile in direct pe care calculatorul meu le recepteaza sunt in relatie directa cu starea mea. In noile rezonate planetare si in campul cuantic actual totul se inregistreaza in spatiu si se intoarce inapoi, de multe ori instantaneu. Cine nu vrea sa ia in considerare acest aspect va avea de suferit si va da vina pe unul sau pe altul. Este ca si cum tehnologia are suflet si nu sunt singura care a observat acest lucru. Ar fi bine sa privim in jurul nostru cu mult mai mare atentie, cu o atentie noua si sa actionam in toate cu iubire fara critici aspre. Nu stim noi ce inseamna a fi implicat in aceasta activitate TV asa ca hai sa ne ajutam inteligent si cu inima. Multumiri cu sacul si cu carul celor de la misatv.ro. Este extraordinar sa va avem. Un an nou in iubire, deplin implinitor, fara nici un fel de intreruperi :)… si sa ne amintim ca zeii se joaca mult cu noi zilele acestea:)

  • Daca nu suntem in stare sa acceptam critica constructiva… vai si amar de noi. :( MR a fost la obiect. Nu a criticat „aspru”. Daca vedem in toate numai critici si ne lasam ofensati de ele, atunci o sa ne pierdem capacitatea de a ne vedea si accepta erorile si mai ales pe aceea de a le corecta.

 4. postez numai ca sa nu mai vad mereu comentariul lui M R.
  poate merge totusi si un citat:
  "….trebuie sa se abtina de la orice exagerare, PRETENTIE, exprimare echivoca, semiadevar…." (despre SATYA)

 5. Buna dragilor,
  va rog sa ma iertati ca pun aceasta intrebare,dar as vrea sa stiu unde pot sa gasesc amanunte legate de tapasul de 49 de zile care incepe in 23 Ianuarie pentru aprofundarea relatiei cu ghidul spiritual.

  Va doresc numai bine si va multumesc anticipat

  Andri

 6. La meditatia de Shiva Ratri din 8 ianuarie 2016 de comuniune cu Shiva fi bine sa va faceti toata muzica de 1 ora si jumatate de la inceput si sa o puneti toata, fara a mai apare problemele de oprirea transmisiei in direct la ora 24:00 chiar in timpul transmsiei in direct. Mii de oameni fac aceasta meditatie in direct cu aceasta transmisie si este inadmisibil sa faceti asemenea greseli in direct. Este necesar sa urmariti sa fiti impecabili. Apoi anuntati ca meditatia este in intervalul 23:30 – 1:00 si ea nu s-a incheiat la ora 1:00, ci a continuat …. Sunt niste scapari care e necesar sa le remediati. Sau mai bine anuntati ca nu se mai face aceasta meditatie in direct, ci cu mantra si atunci nu mai sunt nici un fel de probleme.

 7. LA MULTI ANI si UN AN NOU BINECUVANTAT ! Oare conferinta cu mesajul lui Grieg pt anul 2016 nu se va putea relua pt ca desi am urmarit programul mi-a scapat .. Va rugam daca se poate sa fie redifuzata .. Multumesc !

 8. va semnalez un aspect tehnic: am vrut sa urmaresc diverse episoade in care conferentia Advaita – in datele de 3 si 4 ian ac. Transmisia se bloca in aproximativ 10 s. Am reluat-o de f m ori cu acelasi rezultat. Cand incepea conf lui Grig (cele 4 parti) sau meditatiile din program, nu au mai fost probleme – transmisie continua fara intreruperi.. Va rog sa urmariti sa rezolvati aceste defectiuni tehnice. Multumesc.

  ciprian vasc
  23 yoga Cluj

 9. Buna,
  Ar exista posibilitatea ca videoclipul cu Salutul Soarelui pe care la-m vazut uneori in grila de programe sa poata fi pus la categoria emisiuni? Pentru a putea fi vizionat cand cineva are nevoie.
  Multumesc mult.

Leave a Reply