MISA Senzațional TV – LIVE

Vizualizari : 18,354

Prin soluția tehnică pe care o folosim vă punem la dispoziție 3 streamuri video. Dacă recepția este dificilă sau are întreruperi vă rugăm să comutați pe unul dintre acestea.

International Channel link #1
International Channel link #2


Se încarcă programul...

DISTRIBUIȚI

218 COMENTARII

 1. This Documentary is so revealing, goes so Deep into the history of Grieg. Im impressed
  of all the work and drive that is lying behind. It must have been a divine inspiration.
  Looking forward to the following parts. And I also hope that very many will see it.

 2. Bravo Nicolai Andersen pentru documentarul Operațiunea CHRIST – episodul 1. Contextul istoric.
  Bravo intregii echipe care a lucrat la realizarea acestui documentar. Multumim pentru informarea corecta si pentru difuzarea acestui documentar!

 3. Multumim pentru imbunatatirile tehnice pe care le-ati adus transmiei ….. Va vom putea urmari din nou , cu mult drag …. O noapte binecuvantata !

 4. Pentru o mai buna claritate sugerez ca transmisia pe canalul romanesc sa fie difuzata fara traducere in engleza pt ca e incomoda varianta bilingva. Sau exista vreo setare prin care se poate renunta la traducere? (balansarea microfoanelor nu rezolva situatia). Multumesc.

 5. Buna. Nu stiu daca mesajul meu a ajuns la voi. Ieri eram in calatorie si nu am putut accesa playerul la ora meditatie cu Atributul Iubirii, de pe Android. Sunteti draguti s averificati va rog, sa putem face meditatiile si daca suntem in deplasare? Multumim frumos.

 6. Nu se poate accesa niciun player de pe Android de la niciun link. Am o conexiune foarte buna dar playerul este innaccesibil sj am pierdut meditatia 🙁 sunteti draguti sa verificati ce se petrece? Multumesc.

 7. Va rugam faceti ceva cu serverele sau cu partea tehnica. S-a intreript foarte des. Si nu cred ca a fost de la comexiunea mea. Am verificat si alte site-uri si functionau pe perioada meditatiei de echinoctiu.

 8. Nici unul dintre cele trei linkuri nu functioneaza bine. In anumite momente sonorul (si imaginea) se deruleaza prea repede sar si se suprapun astfel incat se pierd anumite cuvinte iar dupa cateva cuvinte se intrerupe.

 9. LA MULTI ANI GRIG!!!TE IUBESC!!!SUNT FERICIT CA TE AM INTALNIT.AJUTA MA SA MA TRASFORM INTR O FIINTA PLINA DE IUBIRE SI DE FERICIRE.AM NEVOIE DE AJUTORUL TAU DIVIN DE GRATIA TA PLINA DE INTELEPCIUNE DE PACEA TA PLINA DE LUMINA.DORESC SA TE IMBRATISEZ SA MA IMBRATISEZI SA TE STRANG IN BRATE SI SA NU TU TI MAI DAU DRUMUL NICIODATA….TE IUBESC IUBITUL MEU MAESTRU DIVIN.TE IUBESC.AJUTA MA………..GRIG

 10. La Multi Ani, maestru drag! Iti multumesc pentru munca ta asidua pentru noi. Esti un exemplu viu si minunat al acestor atribute divine pe care le manifesti cu dumnezeiasca umilinta. Iti multumesc ca ai ales sa vii si sa ramai sa ne inveti.

 11. La multi ani binecuvantati, Grieg! In realitate, tu esti pe deplin liber, iar aceasta umanitate , captiva a propriei ei ignorante, se afla in trista si strania ipostaza a victimei care ajunge sa isi iubeasca tortionarul si sa isi persecute Salvatorul. Iti multumim cu toata recunostinta pe care suntem capabili sa o simtim si exprimam ca ne ajuti si ne sustii clipa de clipa pe calea transformarii noastre profunde si, in final, a indumnezeirii noastre!

LĂSAȚI UN MESAJ