Vizualizari : 1,413,788


Se încarcă programul…


Articole similare

Misa Senzational TV

97 COMMENTS

 1. Asta seara este meditatia de Shivaratri si as dori sa stiu daca se va transmite meditatia live. Va multumesc si numai bine. Andri

 2. Pentru "rasp": Sa stii ca eu nu consider ca echipa misa.tv nu-si da interesul , ci dimpotriva, stiu ca sunt niste oameni minunati care isi dau foarte mult interesul pentru ca acest site sa functioneze bine uneori uitand faptul ca poate au si ei o viata particulara.
  Pentru "Golden": Multumesc pentru sugestia cu schimbarea conexiunii de pe wi-fi pe cablu. Daca o sa mai am probleme cu auditia o sa incerc acesta varianta.
  Va imbratisez cu drag si recunostinta pentru toata munca depusa ca acesasta televiziune oline sa existe.

  • ideea era sa-ti fiu de folos, daca am putut ma bucur.
   parerea mea este parerea mea si atat, si sincer nu era pentru tine. era mai bine sa fi scris asta separat.
   succes

 3. superba meditatia cu Tripura Sundari,ma bucur ca am fost inspirata sa ma uit pe program sa vad ce mai e,,,superb,multumesc

 4. Buna. Azi mi-am dedicat cea mai mare din timp urmarind misa.tv.live. Auditia a fost foarte buna pana acum, cand efectiv nu se poate audia conferinta lui Advaita. Am verificat sunetul din calculatorul meu cu alte programe de pe misa.tv si este bun. Asa ca va rog daca cititi in timp util emailul meu sa releglati audio acesta conferinta online pentru a putea fi audiata. Multumesc mult. Faceti o treaba extraordinara si ma bucur mult ca existati. Mult succces pe mai departe!

  • am sesizat si eu acest lucru incepand cu acum aproape doi ani in urma. am scris si eu insa nimic, nici un raspuns. se pare ca ori nu transmit mai departe aceasta problema pentru a fi rezolvata ori nu pot, ceea pare cam greu de crezut. uneori daca dai un refresh (F5) va aparea o casuta in care scrie romana sau english si poti selecta de acolo ce limba doresti. daca nu, ceea ce poti face este ca copiezi titlul emisiunii care uneori trebuie ghicit din programul tv afisat pe aceeasi pagina si sa cauti emisiunea. in coltul din dreapta ta, sus este o mica lupa, acolo, scrie numele emisuniii si daca exista pe site o inregistrare o vei gasi. daca nu va apare o pagina numita apache test page, in acest caz nu exista o inregistrare pe site. mai incearca sa dai un refresh.
   parerea mea este ca nu ar trebui sa dai un refresh chiar daca unii fac karma yoga intretinand acest site. ar trebui sa-si dea interesul la fel si daca ar fi platiti cu 5000 euro si daca fac karma yoga.

 5. Meditație extraordinara.
  Suportul muzical superb.
  Va rog daca se poate obține acest fond muzical pentru a relua meditația?

  Multumesc

  Cristi

 6. buna o mica rugaminte am la voi ,daca ma puteti ajuta cu cateva informati pentru a ma inscrie la cursurile online lansate de platforma Atman Va multumesc!

  • Problema este calitatea conexiunii. La alti colegi care au avut aceasta problema, situatia s-a imbunatatit dupa ce au inlocuit conexiunea wireless la modemul/routerul de internet cu una prin fir.

 7. RELATARE DESPRE ANUL 2009, ANUL IN CARE A INCEPUT PRIMA DATA MISCAREA CHARISMATICA TEOFANICA

  Anul 2009, Ziua lui Grieg si Initierea in Miscarea Charismatica Teofanica sunt sub influenta Gratiei Ghidului Spiritual evidentiate de anumite Sincronicitati temporale ale Planetei Jupiter denumita in traditia astrologica indiana GURU si in traditia astrologica occidentala Marele Benefic.

  De-a lungul anilor am observant ca exista momente pe aceasta cale spirituala care “isi pun amprenta” asupra unor anumite cicluri temporare si “schiteaza” directia de evolutie a grupului spiritual sau preponderanta unor initieri pentru anumite cicluri temporale anuale. Aceste momente de inceput in care Ghidul Spiritual ne prefigureaza si ne anticipeaza anumite directii preponderente de evolutie spirituala sub forma unor initieri speciale sunt:
  1. Anul Nou (01.01…)
  2. Ziua de nastere a Ghidului Spiritual (12.03…)
  3. Momentul de hiatus anual (27.08…)
  Aceste sincronicitati care le-am observant pentru anul 2009 si care cred ca sunt corelate cu inceputul Miscarii Charismantice Teofanice le-am sesizat mai usor datorita unor observatii astrologice si asumarii unui tapas pe care l-am facut-o in noaptea de anul nou 2008-2009 (miercuri spre JOI). In noaptea de miercuri spre joi la trecerea dintre ani am sesizat ca momentul de inceput al anului se afla sub incidenta planetei Jupiter denumit in astrologia Indiana GURU si in cea occidentala Marele Benefic. Mi-am asumat un tapas constand in post negru in fiecare zi de JOI (zi specifica aflata sub influenta planetei Jupiter) pentru aprofundarea relatiei Ghid Spiritual-Aspirant. In aceste zile de joi am urmarit sa rezonez cu Ghidul Spiritual sub forma triplei identitati/manifestari:
  • Dumnezeu, Ghid Spiritual al tuturor Ghizilor Spirituali (Centrul Macrocosmosului, intregii Creatii)
  • Grieg, Ghid Spiritual al Caii pe care ne aflam (Centrul Caii Spirituale pe care ne aflam)
  • Atman, Ghid Spiritual “interior” (Centrul Microcosmosului fiinte mele)
  La aceasta triada la care urmaream sa ma raportez si sa o aprofundez in fiecare zi de joi, singura care imi ofera reperele cele mai clare este realitatea Ghidului Spiritual, Grieg.
  Mi-a fost relativ usor sa sesizez ca momentele anului 2009 si initierile care au fost oferite s-au realizat in special in ziua de JOI (cand eu tineam post negru), si au pastratat o sincronicitate tainica care ma determina sa afirm: “Anul 2009, Ziua lui Grieg si Initierea in Miscarea Charismatica Teofanica din 27.08.2009 sunt sub influenta Gratiei Ghidului Spiritual evidentiate de anumite Sincronicitati temporale ale Planetei Jupiter denumita in traditia astrologica indiana GURU si in traditia astrologica occidentala Marele Benefic.”

  Va voi detalia mai jos sincronicitatile anului 2009 precum si anumite sincronicitati ale anului 2010 care ma determina sa fac afirmatia de mai sus:
   Ora 00.00.01: 01.01.2009 Momentul de Anul Nou ora 24.00/00.00 a coincis cu Ora Planetara Astrala a lui Jupiter/Guru. Prima zi a anului a fost JOI, o zi aflata sub influenta astrala a planetei Jupiter denumita si Marele Benefic. Acestea au fost unele din “amprentele definitorii” ale anului 2009.
   12.03.2009 Ziua Ghidului Spiritual a fost tot JOI. O zi speciala in care Ghidului Manifesta Gratie pentru toti discipolii.
   06-07.05.2009 (Miercuri spre JOI) la Herculane a fost prima Conferinta introductiva despre Miscarea Charismatica. Initierea a coincis cu momentul maxim de Tripura Sundari si acest moment fost armonic cu trecerea de la anul 2008 la 2009 care a avut loc tot la trecerea dintre miercuri si joi. Pe 06.05.2009 a aparut si un Curcubeu circular in jurul soarelui, iar in noaptea de miercuri spre JOI au fost facute primele relatari si au fost adresate primele intrebari Ghidului Spiritual cu privire la Miscarea Charismatica.
   27.08.2009 Initierea in miscarea Charismatica Teofanica este tot in Ziua de JOI aflata sub influenta Marelui Benefic, Jupiter. Momentul initierii “celor chemati” in Miscarea Charismatica Teofanica este armonic cu prima zi a anului, ziua ghidului spiritual si coincide cu momentul de hiatus astrologic al anului 2009. Stare pe care am avut-o a fost intensa, plina de mister ca si cum m-as fi simtit la granite dintre doua lumi.
   19.08.2010 JOI. Prima zi in care sunt oferite raspunsurile pentru cei “chemati” in Miscarea Charismatica Teofanica este tot JOI, sub influenta planetei Jupiter , Marele Benefic. Am fost sa-mi iau raspunsul in jurul orei 8,00 dimineata.
  Pentru a-i incuraja pe toti colegii nostri, precizez ca am fost selectat in grupul celor “chemati” in Miscarea Charsimatica Teofanica si consider ca aceasta realizare a fost determinata de Gratia Ghidului Spiritual cu care am urmarit sa ma identific in special in fiecare zi de JOI a anilor 2009 si 2010 cat timp mi-am asumat acest tapas de post negru. Precizez ca in paralel am tinut simultan si postul din ziua de Duminica, care consider ca este foarte important pentru noi toti si pe care l-am inceput foarte multi acum 7 ani.
  Multumesc Ghidului nostru Spiritual Grieg pentru Gratia, ajutorul si sprijinul pe care mi l-a oferit si ni-l ofera!

  postat si aici
  http://miscareacharismatica.ro/marturii-ale-participantilor-la-evenimentul-din-6-septembrie-2015/

 8. Pe Android merge să asculți live cu orice player care știe rtsp (bsplayer, mxplayer, vxg). În firefox, long tap și alegi 'open with an app'.

 9. Iubirea Dumnezeiasca este in fiecare dintre noi. Si se manifesta prin noi. O daruim si o primim toti, dupa posibilitatile nostre si dupa Gratia Lui, in conformitate cu destinul si cu aspiratiile sufletului nostru.

  Ich liebe dich, wunderbarer Mensch mit offenem Herzen und Seele!
  Wollen Sie außerordentlich glücklichen Moment des Augenblicks sein!

 10. recomand si o versiune fara videoclip doar stream audio pt cei cu tel mobile si pachet de date.. poate s poate face asta doar pt medi

Leave a Reply