Vizualizari : 1,098,114


Se încarcă programul…


29 COMMENTS

 1. Nu am deloc cuvintele potrivite pentru a multumi cu recunostinta care se naste neincetat in suflet , pentru darurile divine si pline de surprize sublime pe care continuu ni le pregatesti Grieg, inspirat fiind de Tatal nostru ceresc! Echipa MISA TV este un canal al tuturor acestor minunatii si este la inaltime! Multumim tuturor pentru incantare!

 2. Sunt plina de recunostinta pentru tot ceea ce faceti! As dori sa stiu daca se vor relua conferintele lui Grieg despre profetiile Arhanghelului Mihail – cele noi de la Herculane.

 3. Multumim Grieg pentru aceasta tabara minunata,pentru toate exemplificarile ,conferintele,constientizarile,trairile minunate pe care ni le-ai daruit cu ajutorul lui Dumnezeu Tatal !
  Multumim echipei MISA TV pentru munca voastra minunata si plina de abnegatie

 4. Multumesc frumos Grieg.
  Multumesc de asemeni tuturor celor care au facut posibila transmisiile din tabara de la Herculane.
  In masura in care este posiibil as dori sa se reia ultima conferinta(cea care era anuntata pt sambata seara si a fost data duminica dimineata). Mi-am dorit mult sa o audiez dar nu am avut sansa atunci :o)

 5. Nesfarsite multumiri pentru intreaga munca de a transmite si celor care nu au putut fi fizic la Herculane, toate aceste exemplificari in direct. Si sincere felicitari pentru calitatea reportajelor, a imagininilor, a infomatiilor si mai ales a iubirii si sufletului care transpare prin fiecare emisiune in parte si care inspira si anima si sufletelor celor care le privesc, asculta si urmaresc.
  Multumiri din adancul sufletului si felicitari!!!!!
  Marturisesc ca am vazut multe dintre scurtele reportaje chiar de 5-6 ori, dupa fiecare meditatie si ele continua sa imi placa si sa imi inalte sufletul.
  Va doresc multa inspiratie in continuare. Lumea are nevoie de astfel de "guri" de "aer" spiritual….
  Cu multa iubire
  N.

 6. Intrebare ..este aproape 2 si jumatate..se asteapta inca conferinta lui Grieg?
  Voi nu ati mai anuntat nimic…
  Multumesc ;@

Leave a Reply