MISA Senzațional TV – LIVE

Vizualizari : 1,770,635

MISA Senzațional TV – LIVE
MISA Senzațional TV – LIVE Radio

MISA Senzațional TV – LIVE – Tradus/Translated [PAUZĂ]

Se încarcă programul...

DISTRIBUIȚI

360 COMENTARII

 1. In data de 03 01 2017, ora 21:45 era programata o conferinta in PREMIERA. Ea a fost intrerupta dupa 15-20 secunde de la inceperea ei. Imaginea video avea continutul : Conferinta sustinuta de profesorul yoga Gregorian Bivolaru cu ocazia Anului Nou 2016 … Da, 2016!
  Programul tv era afisat cu mult timp inainte. Este o greseala impardonabila! Premiera din ianuarie 2016?
  Trebuie sa va cereti scuze pentru greselile voastre.
  Marius

  • Draga Marius mi-as cere scuze dar nu sunt sigur cine esti. Vad ca ti-ai dat o adresa de mail cu @misatv.ro si ca folosesti un IP din SUA deci ori suntem colegi desi nu te cunosc ori vrei sa faci parte din echipa dar esti cam departe ori folosesti un proxy dar atunci nu inteleg de ce faci asta daca esti bine intentionat….

   • Nu ma asteptam sa-mi raspundeti! Email-ul este fictiv fiindca nu aveti postata o politica de confidentialitate a datelor. IP-ul este dat browserul folosit. Mi-am facut programul pentru a avea timp sa va vizionez. Nu este prima oara cand schimbati ordinea emisiunilor. Faceti cum doriti!

   • Ne bucura faptul ca ti-ai facut programul dupa noi. MISA Senzational TV este un serviciu oferit gratuit. Disclaimerul de aici http://misatv.ro/disclaimer/ mai precizeaza: "vă aducem la cunoştinţă că programul care este afişat pe pagina de LIVE este orientativ şi poate suporta modificări de ultimă oră."
    Iti urez la multi ani, un an excelent si succes.

   • "draga" Gol-den…ati putea sa va cereti scuze (sa va asumati erorile) chiar daca nu "esti sigur cine esti" si chiar daca "serviciul e gratuit"; sper ca nu vrei sa te platim (ca sa fii mai focalizat) pentru sacrificiul pe care il faci in folosulcelor care urmaresc programele MISA-tv! La multi ani! 😀

  • Daca asta este o greseala impardonabila, inseamna ca dupa tine toata lumea ar ajunge direct in iad. Fii atent cum te exprimi pentru ca asa cum ierti asa esti iertat.

 2. La mulți ani !!! Am o întrebare de ce de Sfinții Andrei si Nicolae,nu sa făcut nici-o meditație pe site-ul dvstra,si pentru înțelepții Indiei se fac meditații….as dori O explicație plauzibila…O zi buna

 3. La multi ani plini de realizari spirituale exceptionale echipei misatv si colaboratorilor ei, care au realizat transmiterea mesajului ghidului nostru spiritual catre toti care si au dorit aceasta in aceasta noapte dar si in tot anul ce a trecut. Multumesc si succes in continuare!
  La multi ani Grieg!
  Multumim pt ghidarea ta plina de intelepciune manifestata …… in orice conditii exterioare

  se face medi tehnica dinam sahashrara care era de obicei duminica la 21.30? multumesc

 4. sugestie de imbunatatire auditie conferinte:
  1. modelul de lectura abordat de Andrei Gamulea este neutru si facil de urmarit si usor de mentinut firul logic, mi-as dori ca toate conferintele sa fie lecturate astfel. Pauzele sunt suficiente pentru traduceri.
  2. modelul de lectura abordat de Pohariu si ceilalti lectori este cam "afectat" si de dragul unei forme "artistice" fondul este greu de urmarit.

  Multumesc, LA MULTI ANI!!!

 5. Atunci cand v-ati saturat sa mai fiti hartuiti si acuzati pe nedrept, ar trebui sa va treziti si sa le intoarceti toate favorurile pe care vi le-au facut masonii pana acum, prin intermediul autoritatilor care le sunt aservite de atatea zeci de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ