Vizualizari : 675616

Programul transmisiei online


Se încarcă programul…


Articole similare

Misa Senzational TV

9 2005

Leave a Reply

138 Comments on "MISA Senzațional TV – LIVE"


marian
2 months 5 days ago

dragii mei,am vazut ca de ceva timp se realizeaza din 3 in 3 ore meditatie de comuniune cu sufletul neamului romanesc,pe postul vostru .am fost uimit deoarece nu s-a anuntat nimic la curs.va rog din suflet sa imi spuneti cat se va mai realiza aceste meditatii si care este scopul,ca sa zic asa, „efectiv”, pentru care se realizeaza acest program.va multumesc.

SILVIA S.
1 month 26 days ago

Cred ca nu trebuie spus nimic Este …meditatie si trebuie sa intri in rezonanta cu cei care o fac.

2 months 5 days ago

Dupa cum a fost anuntat aici http://misatv.ro/meditatie-de-comuniune-cu-sufletul-neamului-romanesc/ meditația de comuniune cu Sufletul Neamului Românesc poate fi realizata zilnic timp de 15 minute, de la orele 2:45/5:45/8:45/11:45/14:45/17:45/20:45/23:45.
Astazi este 24 ianuarie daca va amintiti, un eveniment important in istoria României, ziua micii Uniri cum mai este ea numita. Scopul programarii meditatiei in ultimele zile a fost un indemn si un ajutor pentru cei ce doresc sa aprofundeze legatura cu Sufletul neamului in acest moment important.

Adevărul iese la lumina - Ep. 10 - Răpită şi internată la psihiatrie pentru că face yoga la MISA - MISA Senzațional TV
2 months 7 days ago

[…] Dana Atudorei a fost răpită de către propria familie din faţa Casei Căsătoriilor, unde venise să-şi depună actele împreună cu viitorul ei soţ. A fost sechestrată la ţară, în casa bunicilor, fără haine şi fără încălţăminte, iarna. I s-a adus o vrăjitoare pentru a fi descântată. A fost internată cu forţa în Spitalul de Psihiatrie Nifon, unde a primit un tratament extrem de puternic şi periculos, fără niciun consult. Care au fost demersurile legale pe care le-au întreprins soţii Atudorei de-a lungul timpului şi cum au reacţionat autorităţile din România în faţa acestui şir de încălcări ale drepturilor omului, pentru “simplul” motiv că Dana practică yoga la MISA, aflaţi în episodul 10 al emisiunii “Adevărul iese la lumină”, care va fi dufuzat începând cu ora 21:00 pe MISA Senzaţional TV. […]

paul
2 months 8 days ago

Mi se intrerupe de doua ori pe minut. Sigur va merge?

2 months 8 days ago

Da suntem siguri. Sigur va merge internetul cum trebuie?