MISA Senzațional TV – LIVE

Vizualizari : 2,240,988


Se încarcă programul...

DISTRIBUIȚI

504 COMENTARII

  • Hey Bob,

   Due to benevolence of some music authors, we are permitted to broadcast their music creations when there is no scheduled media on our live channel.
   This is what you most probably heard. If is something else, or your question was about something else, please be more specific. Cheers!

   Pura Vida!

  • Draga Mona,

   Date fiind situatiile in care playerul HTML5 afiseaza o eroare la schimbarea de emisiuni, am revenit la playerul Flash, l-am facut player implicit. Poti opta acum pentru una dintre cele 4 modalitati distincte de media streaming, accesibile prin intermediul iconitelor respective de la subsolul playerului, din pagina de live streaming.

   Pura vida!

   • („mesaj privat”) Sper sa va ajuta la investigatii:
    Erori la schimbari de emisiuni apar si in cazul protocolului rtsp. Am folosit mpv (https://mpv.io/) singur si ffmpeg (http://ffmpeg.org/) + mpv deoarece ele suporta mult mai multe setari si totodata afiseaza (pe terminal/console) erori mai detaliate.
    Erorile intampinate (dupa schimbere de emisiuni, dar nu de fiecare data): 1) stop complet 2) probleme de sincronizare audio-video.

   • Salut LC,

    Multumim de sugestii. Streaming este in regula. Playerul a fost construit sa afiseze erori la anumiti codeci. Noi avem media in baza de date in diferite formate, si uneori formatul video intra in conflict capabilitatile playerului HTML5. Playerul Flash nu are aceasta limitare, de aceea, cand este posibil, folositi-l pe acela. Urmarim sa unificam baza media asa incat aceste erori sa nu mai apara, dar aceasta cere timp.

    Pura Vida!

 1. v-ati facut de cap ca niciodata cu erorile de transmisie ,bine ca la spirale va afisati laptop Apple dar un an de zile nu sunteti in stare sa va pregatiti pentu transmisile online de la Costinesti,numai eror mi-a dat toata tabara

  • Draga Raducule,
   Ne pare rau sa constatam ca te-ai simtit ofensat de uneltele personale care le mai folosim. Nu ne-am gandit niciodata ca vom ofensa pe cineva.

   Erorile pe care le descrii se afiseaza la playerul HTML5, pe care l-am facut implicit. Nu te impiedica nimeni sa dai click pe iconita „Flash” si erorile vor disparea.

   Am cautat sa facem playerul HTML5 implicit, data fiind aria mai larga de acoperire a acestei tehnologii. Faptul ca apar erori la inceputul unei emisiuni noi, este o limitare a playerului in sine, pe care l-am adaptat, nu l-am construit noi si nici nu ni l-am facut de cap.
   Daca te deranjeaza acest player, foloseste Flash Player. Incepand de astazi l-am facut din nou player implicit.
   Credem ca nu ti-ar strica sa fii ceva mai binevoitor si nu uita ca vorba dulce mult aduce!
   Pura vida!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here