Live

0.9 C
București
vineri, ianuarie 27, 2023
[rev_slider alias=”book_club_rev” title=”rev”]

YOGA

Un nou curs de yoga ezoterică integrală pentru începători în București,...

0
Un nou curs de yoga ezoterică integrală pentru începători se va desfășura în București în fiecare miercuri, de la ora 18:00, la sala Pipera 1, bd. Dimitrie Pompeiu nr. 3-5. Primul curs: miercuri 5 octombrie, ora 18:00.

Deschidere curs YOGA

Pași spre absolut – un film documentar despre cum poți fi...

2
Dacă vrei să fii într-un anume fel fericit, alege să dăruiești adeseori. Toți cei care au urmărit să pună în practică în mod exemplar această uimitoare rețetă a fericirii i-au confirmat eficiența și veridicitatea.

„Sindromul Hamburg” – un film din 1979 care se dovedește a...

1
Deși la vremea aceea a fost considerat ca fiind un film de ficțiune, astăzi putem constata că este vorba, de fapt, despre un uimitor film profetic inspirat de Dumnezeu care descrie o realitate pe care ajungem să o trăim în aceste vremuri apocaliptice.

Sub Zodia Astrelor

Importante conferințe în premieră ale profesorului de yoga Gregorian Bivolaru

0
În zilele următoare vom difuza pe pagina de LIVE o serie de conferințe în premieră ale profesorului de yoga Gregorian Bivolaru, după următorul program: ...

Reportaj: Unde se află răspunsul la întrebarea cea mai directă despre...

0
Taberele de revelare a Sinelui au întotdeauna ceva special, ceva unic. Ele oferă cel mai direct, mai intim și mai adevărat răspuns la căutările noastre spirituale esențiale. Ele ne oferă, în primul rând, adevărul despre noi înșine.

Reportaj: Concursul Internațional de Ayurveda 2020

0
Concursul de Ayurveda din acest an a reunit un număr de peste 300 de participanți care au răspuns la 6 teste, în peste 25 de localități din România, din câteva state europene și, de asemenea, din India.

Reportaj: Cum ți se poate transforma punctul de vedere asupra vieții...

1
În perioada 5-9 octombrie 2019 a avut loc, la Herculane, Tabăra Internațională de Șivaism, susținută de profesorul de yoga și șivaism cașmirian Nicolae Catrina (Adinathananda).

Tehnologia avansată a civilizațiilor dispărute – Episodul 42 – Ediție specială 24

0
În documentarul TEHNOLIGIA AVANSATĂ A CIVILIZAȚIILOR DISPĂRUTE realizăm o călătorie fascinantă în misterioasele timpuri străvechi în care omenirea a avut parte de uriași învățători cu chip strălucitor, veniți din cer, aducând cu ei o cunoaștere care a făcut să înflorească civilizații extraordinare.

O scurtă istorie a reprezentărilor în imagini – Episodul 41 – Ediție specială 23

0
Din timpuri imemoriale, oamenii au utilizat vizualizarea creatoare atât ca un instrument al creșterii spirituale cât și pentru țeluri mai concrete, ce priveau integrarea armonioasă în natură, vindecarea de anumite boli, îmbunătățirea relațiilor, amplificarea fertilității sau dobândirea unor recolte bogate.

Atentat la atenție în epoca scamatoriilor digitale – Partea a treia....

1
Dacă a existat un timp în toată istoria cunoscută a umanității, în care voința sa fie mai puternic încercată, acest timp este acum. Vestea bună este că voința poate fi antrenată prin cel puțin trei metode: conștientizarea, yoga și meditația.