Live

15.5 C
București
marți, octombrie 19, 2021
[rev_slider alias=”book_club_rev” title=”rev”]

YOGA

Un nou curs de Yoga Ezoterică Integrală pentru începători în București,...

0
Din 15 septembrie va începe în București un nou curs de Yoga Ezoterică Integrală pentru începători. Cursul se va desfășura în fiecare miercuri, de...

Deschidere curs YOGA

Pași spre absolut – un film documentar despre cum poți fi...

2
Dacă vrei să fii într-un anume fel fericit, alege să dăruiești adeseori. Toți cei care au urmărit să pună în practică în mod exemplar această uimitoare rețetă a fericirii i-au confirmat eficiența și veridicitatea.

„Sindromul Hamburg” – un film din 1979 care se dovedește a...

0
Deși la vremea aceea a fost considerat ca fiind un film de ficțiune, astăzi putem constata că este vorba, de fapt, despre un uimitor film profetic inspirat de Dumnezeu care descrie o realitate pe care ajungem să o trăim în aceste vremuri apocaliptice.

Sub Zodia Astrelor

Conferință Mehran Tavakoli Keshe – București, 22 martie 2017 (traducere integrală)

7
  UPDATE IUNIE 2017: A fost făcută disponibilă traducerea integrală a conferinței. De remarcat că de aproape trei luni presa n-a spus niciun singur cuvânt despre...

Reportaj: Unde se află răspunsul la întrebarea cea mai directă despre...

0
Taberele de revelare a Sinelui au întotdeauna ceva special, ceva unic. Ele oferă cel mai direct, mai intim și mai adevărat răspuns la căutările noastre spirituale esențiale. Ele ne oferă, în primul rând, adevărul despre noi înșine.

Reportaj: Concursul Internațional de Ayurveda 2020

0
Concursul de Ayurveda din acest an a reunit un număr de peste 300 de participanți care au răspuns la 6 teste, în peste 25 de localități din România, din câteva state europene și, de asemenea, din India.

Reportaj: Cum ți se poate transforma punctul de vedere asupra vieții...

1
În perioada 5-9 octombrie 2019 a avut loc, la Herculane, Tabăra Internațională de Șivaism, susținută de profesorul de yoga și șivaism cașmirian Nicolae Catrina (Adinathananda).

Yoga Bucuria de a trăi mai mult și hiperconștient – Ep.9

0
Chipul Fecioarei Maria care s-a materializat acum mai bine de 500 de ani prin Grație Dumnezeiescă pe o pânză de cactus. O sui generis rețetă prin care ne putem vindeca de o meteahnă cu dichis: plictiseala. Plus o ședință revitalizantă de asane, pregătire pentru o săptămână nouă.

Yoga Bucuria de a trăi mai mult și hiperconștient – Ep.8

0
În această nouă emisiune avem prilejul, în cadrul gramului de practică, să amplificăm în universul nostru lăuntric câteva dintre ingredientele de bază ale fericirii:...

Atentat la atenție în epoca scamatoriilor digitale – Partea a treia....

1
Dacă a existat un timp în toată istoria cunoscută a umanității, în care voința sa fie mai puternic încercată, acest timp este acum. Vestea bună este că voința poate fi antrenată prin cel puțin trei metode: conștientizarea, yoga și meditația.