Live

16.5 C
București
marți, mai 24, 2022
[rev_slider alias=”book_club_rev” title=”rev”]

YOGA

Un nou curs de Yoga Ezoterică Integrală pentru începători în București,...

0
Din 15 septembrie va începe în București un nou curs de Yoga Ezoterică Integrală pentru începători. Cursul se va desfășura în fiecare miercuri, de...

Deschidere curs YOGA

Pași spre absolut – un film documentar despre cum poți fi...

2
Dacă vrei să fii într-un anume fel fericit, alege să dăruiești adeseori. Toți cei care au urmărit să pună în practică în mod exemplar această uimitoare rețetă a fericirii i-au confirmat eficiența și veridicitatea.

„Sindromul Hamburg” – un film din 1979 care se dovedește a...

1
Deși la vremea aceea a fost considerat ca fiind un film de ficțiune, astăzi putem constata că este vorba, de fapt, despre un uimitor film profetic inspirat de Dumnezeu care descrie o realitate pe care ajungem să o trăim în aceste vremuri apocaliptice.

Sub Zodia Astrelor

Importante conferințe în premieră ale profesorului de yoga Gregorian Bivolaru

0
În zilele următoare vom difuza pe pagina de LIVE o serie de conferințe în premieră ale profesorului de yoga Gregorian Bivolaru, după următorul program: ...

Reportaj: Unde se află răspunsul la întrebarea cea mai directă despre...

0
Taberele de revelare a Sinelui au întotdeauna ceva special, ceva unic. Ele oferă cel mai direct, mai intim și mai adevărat răspuns la căutările noastre spirituale esențiale. Ele ne oferă, în primul rând, adevărul despre noi înșine.

Reportaj: Concursul Internațional de Ayurveda 2020

0
Concursul de Ayurveda din acest an a reunit un număr de peste 300 de participanți care au răspuns la 6 teste, în peste 25 de localități din România, din câteva state europene și, de asemenea, din India.

Reportaj: Cum ți se poate transforma punctul de vedere asupra vieții...

1
În perioada 5-9 octombrie 2019 a avut loc, la Herculane, Tabăra Internațională de Șivaism, susținută de profesorul de yoga și șivaism cașmirian Nicolae Catrina (Adinathananda).

Yoga Bucuria de a trăi mai mult și hiperconștient – Episodul 24 – Ediție...

0
Despre Taina dezvăluită a mantrelor, ce constituie un aspect esențial al Școlii Ezoterice de Yoga Integrală MISA, precum și despre misterul Marii Piramide din Egipt. Despre rolul spiritual al Marii Piramide și despre încă multe alte aspecte tainice care o învăluie de mii de ani.

Yoga Bucuria de a trăi mai mult și hiperconștient – Episodul 23 – Ediție...

0
Prin intermediul proceselor de rezonanță ocultă, energiile subtile ce prezintă o anumită frecvență de vibrație și care provin din Macrocosmos sunt captate în universul nostru lăuntric atunci când frecvența lor este identică sau foarte apropiată de una dintre frecvențele cu care suntem capabili să vibrăm la unison.

Atentat la atenție în epoca scamatoriilor digitale – Partea a treia....

1
Dacă a existat un timp în toată istoria cunoscută a umanității, în care voința sa fie mai puternic încercată, acest timp este acum. Vestea bună este că voința poate fi antrenată prin cel puțin trei metode: conștientizarea, yoga și meditația.